Barça – Bidasoa Irún: Duel al capdamunt de la Lliga

Barça – Bidasoa Irún: Duel al capdamunt de la Lliga

(18 hores, GOL i LaLigaSportsTV) Culers i bascos, primers i segons de la classificació respectivament, s’enfronten al Palau Blaugrana en la recta final del campionat

Aquest dimarts, a les 18 hores, el Palau Blaugrana acull un dels partits més atractius de la Lliga Sacyr ASOBAL. S’enfronten el Barça, líder invicte de la competició, i el Bidasoa Irún, segon classificat del campionat regular. El duel al capdamunt de la Lliga obre una recta final de curs molt intensa per als blaugranes, que disputaran quatre partits entre aquesta setmana i la propera abans d’una nova aturada de seleccions.

El Barça arriba al partit amb ple de victòries (25) i amb nou punts d’avantatge respecte del seu rival, un Bidasoa Irún que ha guanyat 20 partits dels 26 que ha disputat. Una victòria aquest dimarts ampliaria l’avantatge dels culers al capdavant de la classificació i els aproparia al títol matemàtic.

Cal recordar que aquest partit estava inicialment previst per al dissabte 3 d’abril i es va posposar a causa de la disputa de l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra l’Elverum.

Un rival de màxim nivell

Després de l’entrenament previ que va completar l’equip, Xavi Pascual va destacar les virtuts que han portat al Bidasoa Irún a situar-se, quasi de forma perenne, en la segona posició de la Lliga els últims anys. El tècnic blaugrana va destacar tant el bloc, que forma amb jugadors que acumulen moltes temporades jugant junts, com les individualitats en totes les línies. El conjunt basc, amb una gran trajectòria els últims cursos, va sumar l’estiu passat la qualitat i l’experiència de dos jugadors com Julen Aguinagalde i José Manuel Sierra.

Per part blaugrana, Xavi Pascual continua disposant de 18 jugadors a causa de les lesions d’Aitor Ariño i Casper Mortsensen. Una estona abans de l’inici del partit el tècnic haurà de descartar dos jugadors per a la llista definitiva de 16 convocats.

El partit, obert al públic del Palau Blaugrana amb aforament limitat, també es podrà seguir en directe per GOL i LaLigaSportsTV a través de la seva App i el portal web d’Asobal.

*Foto: Arrate Morales

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut