BM Benidorm – Barça: A tancar una setmana rodona

(18:30 hores, GOL i LaLigaSportsTV) En el tercer partit en cinc dies, els blaugranes busquen una nova victòria en Lliga que els apropi al títol matemàtic

El Barça tanca aquest divendres una setmana de tres partits amb la visita a la pista del BM Benidorm (18:30 hores, GOL i LaLigaSportsTV). El partit, corresponent a la jornada 27 de la Lliga Sacyr ASOBAL, serà el tercer en cinc dies, després de les victòries contra l’Elverum el dilluns, amb l’accés als quarts de final de la Champions, i contra el Fertiberia Port Sagunt el dimecres.

El conjunt de Xavi Pascual és el líder destacat de la competició, amb 24 victòries en 24 partits. Suma nou punts més que el segon classificat, el Bidasoa Irún, amb un partit menys, i vol apropar-se a un nou títol de Lliga. El seu rival d’aquest divendres, el Benidorm, ocupa la 10a posició amb 25 punts, lluny de les posicions europees però també de la zona de perill.

Els blaugranes es van desplaçar directament en acabar el partit del dimecres de Sagunt a Altea, on es van exercitar el dijous al matí. Sorhaindo i Dolenec, que van descansar en l’últim partit, tornaran a la convocatòria per afrontar el duel a Benidorm.

El partit d’aquest divendres serà el tercer entre culers i alacantins aquesta temporada. I és que Barça i Benidorm es van enfrontar en la Supercopa d’Espanya a l’inici de curs amb triomf culer (18-38). Unes setmanes més tard, en el partit de la primera volta de Lliga, els de Xavi Pascual es van tornar a imposar per 43-29 al Palau Blaugrana.

Després d’aquest doble desplaçament l’equip descansarà durant el cap de setmana abans d’afrontar una nova setmana amb dos partits, en aquesta ocasió al Palau Blaugrana. El dimarts el Barça s’enfrontarà al Bidasoa Irún en el duel al capdavant de la Lliga, mentre que el divendres rebrà al Cisne, l’últim classificat.