El Meshkov Brest serà el rival als quarts

El Meshkov Brest serà el rival als quarts

El conjunt bielorús s'ha imposat al HC Motor als vuitens i serà l’últim escull del Barça per accedir a una nova Final Four de l’EHF Champions League

El Barça ja coneix el seu rival als quarts de final de l’EHF Champions League. Serà el Meshkov Brest, que s’ha imposat al HC Motor Zaporozhye als vuitens de final, remuntant l’eliminatòria en el partit de tornada disputat a Bielorússia. D’aquesta manera, el Brest serà l’últim escull dels blaugranes per accedir a una nova Final Four. El duel d’anada està previst per al 12 o 13 de maig a Brest, i una setmana després (19 o 20) es disputarà la tornada al Palau Blaugrana.

El Meshkov Brest, dirigit per l'espanyol Raúl Alonso, arribava al duel de tornada contra el Motor amb dos gols de desavantatge de l’anada (32-30), però des del primer moment es va mostrar molt contundent davant del rival i va arribar al descans amb un clar 16-8 a favor. El marcador final de 30-23 convertia al conjunt bielorús en el rival del Barça als quarts de final.

El Barça i el Brest només s’han trobat en una ocasió a la Lliga de Campions. Va ser en la fase de grups de la temporada 2018/19, i tant el partit d’anada com el de tornada van acabar amb victòria culer. A Bielorússia el Barça es va imposar per 21-29, mentre que a Barcelona el resultat va ser de 41-32.

Així queden els quarts de final de la Champions:

- THW Kiel - PSG

- Aalborg - Flensburg-Handewitt

- Meshkov Brest - Barça

- HBC Nantes - Telekom Veszprém

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut