Fertiberia Port Sagunt - Barça: Una jornada més, inexpugnables (24-39)

Fertiberia Port Sagunt - Barça: Una jornada més, inexpugnables (24-39)

Els de Xavi Pascual compleixen al Pavelló Municipal Internúcleos i sumen un nou triomf en la Lliga Sacyr ASOBAL

Sembla rutinari, però no és fàcil. El Barça s'ha endut un nou triomf en la Lliga Sacyr ASOBAL. Aquesta vegada ha sigut a la pista del Fertiberia Port Sagunt (24-39). Un marcador favorable, on Fabregas, Diocou i Alex Pascual han sigut els màxims realitzadors amb cinc dianes, que ha donat continuïtat a la ratxa d'imbatibilitat. 24 victòries en 24 partits. Constància i treball. 

Els culers també saben sobreposar-se a un inici incòmode. En els primers compassos d'aquesta jornada 18 ha costat veure gol, tant en la porteria del Fertiberia Port Sagunt com del FC Barcelona. Una bona prova és que els de Xavi Pascual no han pogut celebrar cap diana fins al 4:31. Dika Mem n'ha estat l'autor. 

Agafen embranzida

Aquest context ha sigut esporàdic. Perquè quan els culers han recuperat i han pogut córrer al contracop han construït el primer avantatge del partit. Un 4-6 que ha catapultat el Barça. I si en un primer moment les xarxes havien maldat per moure's, l'efectivitat s'ha acrescut. Els atacs s'han imposat a les defenses i als porters, amb pocs focus. Pérez de Vargas no ha pogut deixar el seu típic segell fins al minut 19. Un punt d'inflexió.

Perquè quan l'1 barcelonista ha firmat la primera intervenció s'han succeït les següents -dues més en una tarda insòlita de baix percentatge a la porteria-. En conseqüència, els blaugranes s'han dinamitat en l'electrònic fins al 12-22 de la primera meitat. Un període que els barcelonistes han pintat progressivament de rosa, i que ha vist com el central Domen Makuc jugava minuts en l'extrem esquerre.

I s'asseguren un nou triomf

Una jornada més, la segona meitat, no ha vist perillar una nova victòria blaugrana. Concentrats i imprimint ritme en tot moment, els de Xavi Pascual han mantingut la diferència en l'electrònic. Fins i tot l'han augmentat fins al 24-39 final.

Així doncs, els de Xavi Pascual segueixen una jornada més imbatuts en la Lliga Sacyr ASOBAL. I ja són 24 victòries en 24 partits. Un pas triomfal que intentaran seguir exhibint en el següent repte del torneig domèstic. El divendres 9 d'abril, a les 18.30 hores, el Barça es desplaça fins a la pista del BM Benidorm. Que no s'aturi la imbatibilitat d'un constant i inexpugnable líder!

FITXA DEL PARTIT 

Fertiberia Port Sagunt, 24
Barça, 39

Fertiberia Port Sagunt: Daniel Martínez (-), Querín (3), Gil (1), Bergantiño (1), Cruz (2), Óscar García (4) i Pozzer (3) -set inicial- Pau Guitart (), Miralles (3), Aizen (3), Matias (-), Mirallave (2) i Alegre (2) 
Barça: Pérez de Vargas (-), Janc (1), N'Guessan (4), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (4), Alex Pascual (5) i Frade (1) -set inicial- Möller (-), Fabregas (5), Pálmarsson (1), Cindric (4), Aleix Gómez (2), Entrerríos (3), Diocou (5), Makuc (2) i Langaro (2)

Parcials: 1-1; 6-7; 9-11; 10-15; 11-18; 12-22 // 16-27; 18-30; 19-31; 20-34; 22-36; 24-39

Àrbitres: Sebastián Fernández i Alberto Murillo

 

Foto: Pepa Conesa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut