Barça – Elverum: A certificar de nou l’accés a quarts

Barça – Elverum: A certificar de nou l’accés a quarts

(18:45 hores, Esport3 i DAZN) Els blaugranes afronten la tornada dels vuitens de Champions amb els 12 gols d’avantatge del partit d’anada

El divendres el Barça aconseguia un bon resultat en l’anada dels vuitens de final de l’EHF Champions League contra l’Elverum (25-37), i aquest dilluns buscarà certificar de nou la classificació per als quarts en el partit de tornada (18:45 hores, Esport3 i DAZN). Amb l’empenta del públic, que va tornar a les grades 398 dies després, el conjunt de Xavi Pascual buscarà una nova victòria per seguir avançant a Europa. En cas d’aconseguir-ho, el proper dijous coneixeria el seu proper rival, que sortirà de l’eliminatòria que enfronta el Meshkov Brest i l’HC Motor, amb avantatge provisional per als ucraïnesos (32-30).

En acabar el partit d’anada, els protagonistes admetien que la renda de 12 gols ha de ser suficient per afrontar la tornada amb tranquil·litat, però tant Xavi Pascual com els jugadors Ludovic Fàbregas i Gonzalo Pérez de Vargas van advertir que l’autoexigència de l’equip fa que busquin una nova victòria davant l’afició del Palau. I és que el Barça fa més de cinc anys que no perd un partit de Champions a casa, i aquesta temporada ha guanyat tots els partits disputats fins al moment (15 victòries en Champions).

Canvis en la convocatòria

Per al partit d’aquest dilluns Xavi Pascual farà algunes rotacions en la llista de 16 convocats per gestionar la càrrega de minuts. I és que després d’aquest partit, el Barça encara afrontarà dos compromisos de Lliga aquesta setmana: dimecres a Port Sagunt i divendres a Benidorm. Així, Haniel Langaro i Mamadou Diocou tornen a la convocatòria en el lloc de Blaz Janc i Timothey N’Guessan. Cal recordar que el tècnic té les baixes per lesió d’Aitor Ariño i Casper Mortensen.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut