Abanca Ademar León – Barça: Un últim esforç per al títol

Abanca Ademar León – Barça: Un últim esforç per al títol

(19:15 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) Després de superar al Fraikin BM Granollers en semifinals, els blaugranes busquen la vuitena Copa del Rei consecutiva al WiZink Center

Aquest diumenge es disputa la gran final de la Copa del Rei d’handbol al WiZink Center de Madrid (19:15 hores, Esport3 i LaLigaSports), i el Barça no fallarà a la cita per vuitena edició consecutiva. Els blaugranes, que s’havien desfet del Logroño La Rioja en els quarts de final (28-24), van superar al Fraikin BM Granollers en semifinals gràcies a una espectacular recta final de partit (22-32). Al davant hi tindrà un Abanca Ademar León que s’ha plantat en la final després d’imposar-se al Bada Huesca (40-28) i al Bidasoa Irún (26-30).

El camí del Barça cap a la final ha estat marcat per l’estat físic de l’equip, que arribava a la Copa amb les forces mínimes, tal com ja advertia Xavi Pascual abans de viatjar a Madrid. En els dos partits, però, s’ha sobreposat a moments difícils i ha acabat imposant la seva llei. Ara queda un últim esforç, 60 minuts més per revalidar el títol de Copa. 

Rival incòmode

Al davant hi haurà un Ademar León en una situació similar a la del Barça, ja que en les darreres setmanes també ha combinat els partits de Lliga amb els compromisos d’Europa League. Els lleonesos, dirigits per Manolo Cadenas, arribaran a la final amb ganes de complicar la vida al Barça a base de defensa. Fa unes setmanes tots dos equips es van enfrontar en Lliga al Palau Blaugrana, i aleshores el Barça es va imposar per 36-25.

Després de les semifinals, tant Xavi Pascual com els jugadors Pérez de Vargas i Aitor Ariño destacaven el bon moment que viu l’Ademar. El tècnic blaugrana, a més, afirmava que “no hi ha secrets, ens coneixem tots molt i no pot haver cap sorpresa” sobre el partit que espera en la final.

Xavi Pascual ha alternat les rotacions en els dos partits al WiZink Center. En els quarts de final va deixar fora de la llista a N’Guessan, Diocou i Makuc, i tots tres van tornar a la convocatòria per a la semifinal en substitució d’Entrerríos, Dolenec i Langaro. El tècnic tornarà a tenir 19 jugadors disponibles per a la final, i de nou n’haurà d’escollir 16 per lluitar pel títol. El Barça busca la vuitena Copa del Rei consecutiva, i la 25a en l’històric palmarès de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut