14 blaugranes entren en joc en el Mundial

14 blaugranes entren en joc en el Mundial

La cita d’Egipte ja ha donat el tret de sortida, i aquest dijous comencen a competir els jugadors del Barça; els primers a fer-ho són els internacionals eslovens, francesos i portuguès

El Mundial d’handbol Egipte 2021 va arrencar aquest dimecres amb el partit inaugural, en el qual el combinat amfitrió va superar a Xile. I ja sense més demora, aquest dijous entraran en joc els primers blaugranes amb les respectives seleccions. Els primers que s’estrenaran seran els internacionals eslovens, francesos i portuguès. Per veure als espanyols, croat, brasiler i danès caldrà esperar fins al divendres.

La selecció d’Eslovènia serà la primera amb presència culer que sortirà a la pista. Jure Dolenec, Blaz Janc i Domen Makuc s’enfronten a Corea del Sud a les 18 hores, en el primer partit del grup H (en directe per Teledeporte). Més tard, a les 20:30 hores, Ludovic Fàbregas, Dika Mem i Timothey N’Guessan, amb França, jugaran contra la potent selecció de Noruega (grup E, en directe per Teledeporte), mentre que Luis Frade, amb Portugal, s’enfrontarà amb Islàndia (grup F), que té la baixa per lesió d’Aron Pálmarsson.

El divendres serà el torn del segon bloc en clau Barça, i es viurà el primer duel directe amb color blaugrana. L’Espanya de Raúl Entrerríos, Gonzalo Pérez de Vargas, Aitor Ariño i Aleix Gómez s’enfrontarà al Brasil de Haniel Langaro (18:00 hores, grup B). Cal recordar que el combinat brasiler té la baixa, entre d’altres, de Thiagus Petrus per Covid-19.

A la mateixa hora, la Croàcia de Luka Cindric jugarà contra Japó (grup C), mentre que Kevin Möller, amb Dinamarca, s’enfrontarà a Bahrain a les 20:30 hores (grup D). En total, 14 blaugranes entren en acció entre aquest dijous i divendres en un Mundial que s’allargarà fins al dia 31 d’aquest mes. Molta sort a tots ells!

*(Foto: Stephan Pillaud)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut