15 blaugranes, direcció al Mundial d'handbol

15 blaugranes, direcció al Mundial d'handbol

Àmplia representació culer en set seleccions en la cita que es disputarà a Egipte entre el 13 i el 31 de gener

El mes de gener d’handbol està plenament dedicat a compromisos internacionals, com passa cada temporada. Aquests dies s’estan disputant partits classificatoris per a l’Europeu 2022 i duels amistosos, però el plat fort arribarà a partir del dimecres 13. A Egipte arrencarà el Mundial 2021, i ho farà amb una àmplia representació de jugadors del Barça. Fins a 15, dels 20 que formen la plantilla, competiran amb les respectives seleccions.

Després de confirmar-se la baixa per lesió d’Aron Pálmarsson amb Islàndia, seran 15 els jugadors del Barça que seran a Egipte repartits en set seleccions diferents: Espanya (Entrerríos, Pérez de Vargas, Ariño i Aleix); França (Fàbregas, Mem i N’Guessan); Eslovènia (Dolenec, Janc i Makuc); Brasil (Petrus i Langaro); Croàcia (Cindric); Dinamarca (Möller); Portugal (Frade).

Els primers blaugranes que entraran en escena seran els internacionals eslovens, que debutaran el dijous 14 contra Corea del Sud (18h), els francesos, que jugaran contra Noruega (20:30h) i Frade amb Portugal, que ho farà contra Islàndia a les 20:30h. El divendres 15 arribarà el torn de la resta: els espanyols i brasilers s’enfrontaran entre ells (18h), Cindric amb Croàcia jugarà contra Japó (18h) i Möller amb Dinamarca ho farà contra Bahrain (20:30h).

La competició s’allargarà fins al 31 de gener, data prevista per a la disputa de la gran final a El Cairo. Un cop finalitzi el Campionat del Món de seleccions tornaran a arrencar les competicions de clubs. El Barça redebutarà el dijous 4 de febrer a Veszprém (20:45 hores), en la recuperació del partit ajornat de la jornada 5 de la Lliga de Campions.

Mentre s'estigui disputant el Mundial, a Barcelona s'entrenaran Cédric Sorhaindo, Alex Pascual i Mamadou Diocou, a més d'Aron Pálmarsson, que completarà la recuperació de la lesió que l'ha impedit participar amb Islàndia. Cal recordar, a més, l'absència de Casper Mortensen per una lesió de genoll de llarga durada.

*(Foto: Jozo Cabraja - Kolektiff Images)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut