Una nova oportunitat al juny

Una nova oportunitat al juny

Després de la derrota contra el Kiel, el Barça buscarà, després del Mundial, assegurar la presència en la Final4 20/21 per intentar aixecar la desitjada desena Champions

Després del cop dur de la derrota en la gran final de la VELUX EHF Final4 2019/20 contra el THW Kiel (33-28), cal mirar endavant, i tenir present que d’aquí a sis mesos la competició donarà una altra oportunitat. Les competicions de clubs s’aturen aquest mes de gener per a la disputa del Mundial de seleccions, on el Barça tindrà una àmplia representació. Al febrer es reprendran els partits, i els blaugranes buscaran segellar la bona trajectòria amb la classificació directa per als quarts de final de la Lliga de Campions.

Els culers són líders del grup B gràcies al ple de vuit victòries en vuit partits, i li queden pendents els dos partits ajornats contra el Veszprém i les darreres quatre jornades. Si acaba primer o segon de grup, el Barça accediria directament als quarts de final, el pas previ a una nova Final4 al Lanxess Arena de Colònia. Una nova oportunitat per reprendre el somni de la desena Champions de la història de la secció, que es resisteix des del 2015.

L’equip ha demostrat, partit rere partit, la seva vàlua, qualitat i compromís, i la final d’aquest dimarts a Colònia ha de ser només una nova pedra en el camí cap a l’èxit. Els blaugranes es retrobaran el mes de febrer amb la il·lusió renovada i el cap centrat en els propers reptes, que no són menors. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut