Xavi Pascual: “L’Ademar sempre és sinònim de lluita”

Xavi Pascual: “L’Ademar sempre és sinònim de lluita”

El Barça, líder invicte fins al moment, rep aquest dissabte (12:00 hores) al conjunt lleonès dirigit per Manolo Cadenas, que ha guanyat els cinc partits a domicili que ha disputat

El Barça enceta aquest dissabte (12 hores, GOL i LaLigaSportsTV) la jornada 16 de la Lliga Sacyr ASOBAL rebent a l’Abanca Ademar León al Palau Blaugrana. Un dels partits més atractius de la competició, que arriba amb els dos equips en ratxa. Per una banda el Barça, que és el líder invicte de la Lliga amb 13 victòries (26 punts), i per l’altra un Ademar que ha guanyat els cinc partits a domicili que ha disputat fins al moment. Els lleonesos, amb el segell inconfusible del seu tècnic, Manolo Cadenas, són quarts a la classificació amb 18 punts.

El partit arriba després d’una altra victòria molt important en la EHF Champions League a la pista de l’Aalborg (32-35). L’equip va tenir un dia de descans, i aquest divendres s’ha tornat a calçar les vambes per preparar el duel contra l’Ademar. En acabar la sessió, Xavi Pascual ha atès a Barça TV i ha avançat que la convocatòria comptarà amb novetats, tot i que la llista definitiva no estarà disponible fins a unes hores abans del partit. Cal recordar que Luis Frade es va perdre l'últim partit a causa d’un esquinç al turmell dret.

El tècnic també ha volgut enviar un missatge de condol a la família de Juan de Dios Román, que va morir el dissabte passat als 77 anys. Abans de l’inici del partit el Palau Blaugrana guardarà un minut de silenci en la seva memòria, igual que es farà en totes les pistes de la Lliga Sacyr ASOBAL. Pascual també ha tingut un sentit missatge per a Fran Teixeira, entrenador gallec que va coincidir amb ell en la seva etapa de jugador professional.

A continuació repassem les declaracions de Xavi Pascual:

“El Juan de Dios Román ha estat una persona molt important per a l’handbol espanyol. El tribut que se li rendirà des de l’ASOBAL i la RFEBM és important. Ens sap molt greu i li enviem el nostre condol a la família”.

“Aquesta setmana he sabut que un entrenador que vaig tenir molts anys i que porta molts anys lluitant contra una malaltia va ser operat. És el Fran Teixeira, una persona que ha donat molt a l’handbol, i des d’aquí li enviem totes les nostres forces i el tenim en el cor”.

“L’Ademar sempre és sinònim de lluita, d’entrega i d’estar en partit. Tenim el màxim respecte per un rival que té un ADN molt reconeixible”.

“Tenen un entrenador, el Manolo Cadenas, que sempre fa que el seu equip lluiti. Estic convençut que l’Ademar ens donarà molta guerra al Palau”.

“No van començar gaire fins perquè tenien molta gent nova i això requereix un temps de treball, però últimament estan aconseguint bons resultats. És un equip molt descarat i molt jove que ens portarà en un ritme molt elevat”.

“La victòria a Aalborg era molt important per a la classificació de la Champions, però això ja és el passat. Hem de centrar-nos un altre cop en la Lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut