Arrenca una setmana apassionant

Arrenca una setmana apassionant

El Barça rebrà al THW Kiel el dijous al Palau Blaugrana (20:45 hores) i es desplaçarà a Granollers el dissabte (12:00 hores) per disputar el derbi de Lliga

THW Kiel i Fraikin Granollers. El segon Clàssic europeu en set dies i el derbi català de la Lliga Sacyr ASOBAL. Són els dos partits que afronta el Barça en una setmana apassionant que arrenca amb les bones sensacions que han deixat els últims triomfs. El conjunt de Xavi Pascual manté la imbatibilitat tant a la EHF Champions League com a la Lliga i vol allargar el bon moment fins al repte de final d’any: la VELUX EHF Final4 2020.

El Barça ha començat la setmana preparant el gran partit del dijous (20:45 hores) al Palau Blaugrana contra el THW Kiel. El duel arribarà set dies després de l’enfrontament en terres alemanyes que es van endur els culers en un gran partit (26-32). Ara el Clàssic de l’handbol europeu es traslladarà a Barcelona amb l’objectiu de mantenir la ratxa victoriosa i continuar liderant amb fermesa el grup B.

Després del partit contra el Kiel els blaugranes tindran un dia per preparar el següent compromís, que els portarà a Granollers. Estarà en joc la jornada 15 de la Lliga Sacyr ASOBAL, i el derbi exigirà al Barça tenir els cinc sentits activats. El Palau d’Esports de Granollers i l’equip vallesà dirigit per Antonio Rama posaran a prova al líder domèstic. I és que els blaugranes han sumat fins ara 12 victòries en 12 partits de Lliga, mentre que el Fraikin Granollers només ha pogut jugar vuit partits (sis victòries i dues derrotes) a causa dels casos positius per Covid-19. De fet, el proper rival del Barça va haver de suspendre els darrers quatre partits i tornarà a l’activitat en el derbi del proper dissabte.

BARÇA - THW KIEL

Dijous 26 de novembre (20:45 h)
J8 EHF Champions League
Palau Blaugrana (sense públic)
En directe per Esport3 i DAZN

FRAIKIN GRANOLLERS - BARÇA

Dissabte 28 de novembre (12:00 h)
J15 Lliga Sacyr ASOBAL
Palau d'Esports de Granollers (sense públic)
En directe per GOL i LaLigaSportsTV

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut