Pérez de Vargas: “Hem de demostrar al rival que no tenen opcions”

Pérez de Vargas: “Hem de demostrar al rival que no tenen opcions”

El Barça rep aquest dissabte a l’Incarlopsa Cuenca (19:30 h al Palau) amb les baixes de Petrus, Mortensen i l’afegida de Cindric, amb un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret

Sense temps per assaborir la gran victòria a la pista del THW Kiel (26-32), el Barça ja pensa en el següent compromís, que arriba aquest dissabte (19:30 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV). El conjunt de Xavi Pascual rep a l’Incarlopsa Cuenca al Palau Blaugrana en la 14a jornada de la Lliga Sacyr ASOBAL amb l’objectiu d’allargar la imbatibilitat.

Els blaugranes han fet un entrenament previ aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, poques hores després d’haver arribat de Kiel. Qui no s’ha pogut entrenar ha estat Luka Cindric, que serà baixa a causa d’un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret. La baixa del central croat se suma a les ja conegudes de Thiagus Petrus (amb una lesió en la musculatura intercostal) i Casper Mortensen.

El rival d’aquest dissabte és un Incarlopsa Cuenca que ocupa una meritòria cinquena posició en la Lliga Sacyr ASOBAL, gràcies sobretot als seus números a domicili. I és que el conjunt dirigit per Lidio Jiménez ha guanyat els tres partits que ha disputat lluny de casa seva, un d’ells contra l’Abanca Ademar León. En total, els manxecs han sumat sis victòries, un empat i tres derrotes en un bon inici de curs.

Aquesta ratxa com a visitants ha estat un dels punts que ha destacat Gonzalo Pérez de Vargas en acabar l’entrenament previ al partit. El porter blaugrana ha atès a Barça TV i ha assegurat que l’equip ha de sortir molt concentrat: “Hem de demostrar al nostre rival que no tenen opcions d’endur-se els dos punts”. A més, l’’1’ del Barça ha lloat l’actuació del seu company Möller a Kiel i ha reconegut que l’equip està mostrant la seva millor versió a la Lliga de Campions.

Repassem les declaracions més destacades de Gonzalo Pérez de Vargas:

“El fet de jugar els partits de Champions abans dels de Lliga fa que, tot i que les cames estiguin cansades i hi hagi un viatge pel mig, les sensacions siguin molt bones. Estem sent més contundents a Europa que a la Lliga per aquest motiu, però hem d’aprofitar la bona dinàmica per seguir guanyant”.

“Els porters som com un matrimoni, i el que volem és que la porteria funcioni. El d’ahir (a Kiel) va ser un partidàs, en Kevin (Möller) va mostrar el que és capaç de fer. És un porter molt gran que, amb confiança, es fa més gran”.

“Normalment el Cuenca és un dels equips que a la seva pista és més dur, però aquest any sense públic és diferent. Nosaltres hem de fer que al Palau ningú pugui pensar que s’endurà els dos punts, i des de l’inici ho hem de deixar clar”.

“Tenen molts jugadors internacionals, potser no de grans seleccions però sí gent experimentada. És un equip que físicament està bé, que lluita. Nosaltres basem el joc en defensar i córrer, i no serà diferent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut