THW Kiel – Barça: El Clàssic posa dos punts d’or en joc

THW Kiel – Barça: El Clàssic posa dos punts d’or en joc

(18:45 hores, Esport3 i DAZN) Els blaugranes visiten la sempre complicada pista alemanya amb l’objectiu de mantenir-se invictes i consolidar-se en el liderat de grup

El Barça defensa aquest dijous el liderat del grup B de la EHF Champions League en una de les pistes històriques de la competició, el Wunderino Arena (abans Sparkassen Arena). Els blaugranes s’enfronten al THW Kiel en el Clàssic de l’handbol europeu amb dos punts molt importants en joc. Un duel que es repetirà set dies més tard al Palau Blaugrana.

El conjunt de Xavi Pascual va viatjar a terres alemanyes aquest dimecres després de completar un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En l’expedició, formada per 17 jugadors, no hi era Thiagus Petrus, amb una lesió en la musculatura intercostal. Una baixa que se suma a la de Casper Mortensen, mentre que Makuc i Diocou van quedar fora de la convocatòria per decisió tècnica. Les novetats en la llista són Pérez de Vargas, Entrerríos i Sorhaindo.

Duel de màxima volada

En acabar l’últim entrenament Xavi Pascual i Raúl Entrerríos destacaven davant la càmera de Barça TV el potencial d’un THW Kiel que aspira també al títol a final de temporada. I també al del proper mes de desembre, en la Final4 del curs anterior. Els alemanys ocupen la quarta posició del grup B amb 7 punts, després de sumar tres victòries a domicili (Zagreb, Celje i Aalborg) i una derrota (Nantes) i un empat (Veszprém) com a local. El Barça, en canvi, suma cinc victòries en els cinc partits disputats, i es manté imbatut tant a Europa com en competició domèstica.

Els duels entre el Kiel i el Barça s’han convertit en el Clàssic de l’handbol europeu, amb un total de 25 enfrontaments en la Lliga de Campions. Tot i així, ara fa tres temporades que alemanys i catalans no es veuen les cares. Per trobar l’últim precedent cal remuntar-se als quarts de final de la temporada 2016/17. En aquella ocasió, el Barça va caure en l’anada a Kiel (28-26) però va remuntar al Palau en una exhibició defensiva (23-18).

En aquesta ocasió hi haurà al davant un Kiel renovat, amb l’exblaugrana Filip Jicha a la banqueta, i amb jugadors clau com Landin, Wiencek, Ekberg o Sagosen, incorporat aquest estiu procedent del PSG. Un equip fet per guanyar-ho tot, com deia Xavi Pascual en la prèvia, que es veurà les cares amb un Barça fins ara intractable. Dos dels millors equips del continent, cara a cara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut