Confirmats els ajornaments de Veszprém i Benidorm

Confirmats els ajornaments de Veszprém i Benidorm

L’EHF i la RFEBM han fet oficial l’ajornament dels partits que havia de disputar el Barça aquesta setmana a causa del confinament del conjunt blaugrana

El Barça va sol·licitar aquest diumenge l’ajornament dels dos partits que l’equip havia de disputar durant aquesta setmana a causa del confinament de la plantilla després de la detecció de tres casos positius per Covid-19. Unes hores després, tant l’EHF com el Comitè Nacional de Competició de la RFEBM han confirmat l’ajornament dels dos partits contra el Telekom Veszprém i el BM Benidorm.

El conjunt de Xavi Pascual s’havia de desplaçar aquest dimarts a Hongria per disputar, el dimecres a les 18:45 hores, el partit corresponent a la jornada 5 de l’EHF Champions League al Veszprém Arena. Es tractava d’un duel al capdavant del grup B de la Lliga de Campions, ja que tots dos equips sumen els vuit punts possibles fins al moment i, a més, amb els millors balanços de gols a favor i en contra.

El segon partit que el Barça ha hagut d’ajornar és el corresponent a la 10a jornada de la Lliga Sacyr ASOBAL, que havia d’enfrontar als blaugranes amb el BM Benidorm al Palau Blaugrana. El duel, que encara no tenia data confirmada, ha quedat oficialment ajornat pel Comitè Nacional de Competició de la Real Federación Española de Balonmano.

En els propers dies i setmanes es buscarà una reubicació d’aquests dos partits en el calendari de competicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut