Barça - HC PPD Zagreb: Sostenen la imbatibilitat europea amb vigor (45-27)

Els blaugranes assoleixen la quarta victòria en la Champions League gràcies a dominar el partit, tant en la faceta ofensiva com defensiva, de principi a fi

Exhibició blaugrana davant el HC PPD Zagreb. El conjunt de Xavi Pascual s'ha imposat amb una claredat meridiana en la jornada 4 de la Champions League: 45-27. Dika Mem (8), Frade (6) i Aleix Gómez (6) han destacat en la coralitat anotadora.

Piconadora culer en atac i en defensa

Des de l'inici, els culers han impregnat el matx d'un ritme frenètic. Tot i tardar més de 2′ 38′′ en anotar, gràcies a Ariño, el Barça ha registrat un gol per minut fins al 17. Frade, amb cinc dianes, gràcies a les destructores passades interiors, i Aleix Gómez, amb quatre, han estat els màxims realitzadors d'una primera meitat de clar color blaugrana.

El 88% d'efectivitat en el llançament local i el 43% visitant, en els 30 minuts inicials, han participat en l'incontestable 24-13.

Perquè no solament el festival anotador barcelonista ha aplanat el quart triomf europeu d'aquest curs. La defensa també hi ha contribuït amb escreixos. Un inspirat Kevin Möller ha negat el gol croat llançament rere llançament. Els arguments defensius també s'han escrit gràcies a l'anticipació. Uns talls que han propiciat uns demolidors contraatacs culers; els primers d'ells a porteria buida per l'atac sense porter de l'elenc de Vlado Sola.

2020-10-14_FCBhandbolvsZAGREB_06-min

Certifiquen el quart triomf seguit en Champions

Amb suficient marge al marcador, el Barça ha encarat la segona meitat. Un període que no ha vist perillar el triomf barcelonista en aquesta jornada 4 de la Champions League. Perquè els de Xavi Pascual no han aixecat el peu de l'accelerador, ni en zona defensiva ni ofensiva. Dika Mem, enèrgic en tots els racons de la pista, ha sobresortit en la coralitat anotadora: tots els jugadors de camp han marcat menys Petrus.

El resultat final s'ha aturat en el 45-27. D'aquesta manera, el Barça ha mantingut, amb poder, la imbatibilitat europea. El balanç dels culers és de quatre victòries en quatre partits de l'EHF 2020/21. Ara, els barcelonistes intentaran donar continuïtat a aquesta ratxa davant el Telekom Veszprém, amb qui comparteixen la primera posició del grup B. Partit que es disputarà a Hongria el dimecres 21 d'octubre (18.45 hores).

FITXA DEL PARTIT

Barça, 45
Zagreb, 27

Barça: Kevin Möller (-), Ariño (4), Aleix Gómez (6), Dika Mem (8), Luka Cindric (2), Pálmarsson (5) i Frade (6) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (2), Dolenc (1), Janc (2), Alex Pascual (2), Makuc (1), Langaro (4) i Ludovic Fabregas (2).
Zagreb: Jandric (-), Bozovic (2), Hrstic (3), Božic-Pavletic (4), Mandic (-), Stojnic (1) i Obradovic (2) -set inicial- Vlah (5), Klarika (4), Grahovac (3), Ravnic (2), Matanovic (1), Sipic (-).

Parcials: 3-1; 9-2; 16-4; 19-6; 21-7; 24-13 // 26-16; 30-18; 34-20; 38-22; 41-24; 45-27

Àrbitres: Charlotte Bonaventura i Julie Bonaventura.