HBC Nantes – Barça: Prova exigent i coneguda a França

HBC Nantes – Barça: Prova exigent i coneguda a França

(20:45 hores, Esport3/DAZN) Els blaugranes, encara invictes, s’enfronten a un Nantes pletòric i ple de vells coneguts, tant a la banqueta com sobre la pista

Aquest dijous (20:45 hores, Esport3/DAZN) el Barça d’handbol visita una d’aquelles pistes assenyalades en el calendari de la fase de grups de la Lliga de Campions. El conjunt de Xavi Pascual s’enfronta al HBC Nantes en la tercera jornada europea, després de les victòries a Zaporíjia i al Palau contra el Celje. A territori francès, però, els blaugranes hauran de patir de valent si volen endur-se els dos punts, ja que al davant hi ha un equip molt guerrer, que fa una setmana va ser capaç de guanyar de vuit gols a la pista del THW Kiel.

Al conjunt francès, a més, hi ha tot un reguitzell de noms coneguts, començant per el de l’inquilí de la banqueta. I és que l’entrenador del Nantes és Alberto Entrerríos, exjugador culer (2001/02), rival tantes i tantes vegades amb el Ciudad Real i l’Atlètic de Madrid, i germà gran del capità blaugrana, Raúl Entrerríos. Tots dos reconeixien en la prèvia del partit que serà especial, i que voldran gaudir d’enfrontar-se, cadascú centrat en el seu rol.

Rivals i amics

Ja dins de la pista, el Nantes compta amb diversos jugadors amb passat recent al Barça. Noms com Valero Rivera, Kiril Lazarov, Eduardo Gurbindo i David Balaguer, a més d’Adrià Figueras (format a les categories inferiors blaugranes) són completament familiars per a l’aficionat culer. Aquest dijous, però, defensaran els interessos d’un Nantes que va perdre a casa en la jornada inaugural contra el Telekom Veszprém (24-28). El resultat de la setmana passada a Kiel, no obstant, els va donar un cop de moral important.

L’última visita del Barça a Nantes va ser en els vuitens de final de la temporada 2018/19. Aleshores els blaugranes es van imposar per 25-32 en l’anada, i uns dies més tard van segellar la classificació per a la següent ronda al Palau (29-26). L’altra visita prèvia a Nantes, una temporada abans, havia acabat amb derrota catalana (29-25).

El Barça va completar el dimecres l’últim entrenament abans de viatjar a Nantes, i en acabar la sessió Xavi Pascual i Dika Mem van valorar els detalls previs al partit. Tots dos van coincidir a afirmar que el Nantes els obligarà a estar molt concentrats, destacant, com a mostra, el seu últim resultat a la Champions. El tècnic blaugrana encara no pot comptar amb Timothey N’Guessan ni amb Alex Pascual, i va deixar fora de la llista per decisió tècnica a Domen Makuc i Mamadou Diocou.

El partit, que tancarà la jornada 3 de la EHF Champions League, es podrà seguir en directe a les 20:45 hores a Esport3 i a la plataforma DAZN.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut