Quabit Guadalajara - Barça: Dos punts de menys a més (21-35)

Els culers sumen un nou triomf que els permet seguir líders de la Lliga Asobal una jornada més després d'una bona actuació

Quart partit i quarta victòria a la Lliga Asobal, que permet al conjunt barcelonista seguir líder una jornada més. Els culers han superat amb autoritat al Quabit Guadalajara (21-35) i tanquen així una setmana de doble partit amb una nova victòria. Després de la primera victòria europea al Palau (42-28 contra el Celje), els blaugrana sumen dos punts més a la Lliga en una bona actuació de tot l'equip.

Inici igualat

El matx ha començat amb un parcial favorable als barcelonistes, que s'han situat ràpidament per davant al marcador (1-4), un avantatge que ja no deixarien escapar. Tot i així, un intent d'apropar-se per part dels locals ha tornat a igualar el duel, però els blaugrana han anat obrint escletxa al marcador fins aconseguir marxar al descans amb un favorable 10-15 en un primer temps on els barcelonistes han anat de menys a més.

Sentència barcelonista

Ja a la segona part, els culers han trencat ràpidament el partit i han seguit augmentant la diferència al marcador, deixant sense cap tipus d'opcions de remuntada al Guadalajara. Dika Mem i Dolenec, amb cinc gols cadascun, han estat els més endollats de cara a porteria, a més de Palmarsson, Makuc i Mortensen, amb quatre dianes cadascun. A més, als darrers 10 minuts de partit, un contundent parcial de 2-8 a favor dels barcelonistes ha acabat de situar un ampli 21-35 al marcador per tancar el matx.

Així doncs, victòria contundent del Barça, que segueix líder de la Lliga Sacyr ASOBAL una jornada més. Els culers afrontaran el seu proper compromís el dijous vinent davant el Nantes (20.45 hores) a terres franceses, en el que serà el tercer partit de la fase de grups de la Champions.

Quabit Guadalajara, 21
Barça, 35

Quabit Guadalajara: Saeid Barkhordari (-), Jorge Romanillos (1), Giacomo Savini (1), Jaime Gallardo (1), Pablo Paredes (3), Gastón Mouriño (1), Dariel García (4) -set inicial-. Ismael El Korchi (2), Arthur De Souza (5), Alberto Sanz (-), José Luis Román (2), Javier Rodríguez (-), Alejandro López (-), Francisco Bodí (-), Alberto Díaz (1), Hombrados (-).
Barça: Pérez de Vargas (-), Mortensen (4), Sorhaindo (1), Blaz Janc (1), Dika Mem (5), Palmarsson (4) i Fabregas (1) -set inicial-. Raul Entrerrios (3), Jure Dolenec (5), Aitor Ariño (1), Thiagus Petrus (-), Diocou (3), Makuc (4), Moller (-), Langaro (3), Frade (-).
Parcials: 1-4 / 5-6 / 6-9 / 7-10 / 8-12 / 10-15 (descans) 11-18 / 14-22 / 17-25 / 19-27 / 20-32 / 21-35 (final)
Àrbitres: David Monjo i Miguel Martín Soria