Barça - Celje Pivovarna Lasko: L'emoció de la Champions torna al Palau

Barça - Celje Pivovarna Lasko: L'emoció de la Champions torna al Palau

(20:45 hores, Esport3/DAZN) Després que els blaugranes iniciessin la seva participació amb un triomf a Ucraïna, la màxima competició europea torna a trepitjar Barcelona 208 dies després

Després que ho fes la Lliga Sacyr ASOBAL fa uns dies, aquest dijous (20:45 hores, Esport3/DAZN) arriba el dia del retorn de la EHF Champions League al Palau Blaugrana. El Barça rep al Celje Pivovarna Lasko en el duel de la segona jornada de la màxima competició continental, després d’haver iniciat el camí europeu amb victòria en la primera jornada (25-30 a Zaporíjia).

La gran novetat del partit serà la presència de Xavi Pascual a la banqueta del Barça, després que les darreres proves PCR hagin confirmat de nou el resultat negatiu del tècnic blaugrana. Per contra, Timothey N’Guessan i Alex Pascual continuen sent baixa al quadre culer, i dos jugadors més hauran de ser descartats en la llista final de 16.

Orígens al Celje

El d’aquest dijous serà un partit especial per a dos nouvinguts al Barça. Blaz Janc i Domen Makuc s’enfrontaran a l’equip que els va veure créixer com a professionals, i en el cas del central el pas previ a fer el salt al Barça. Janc destacava després de l’últim entrenament que serà especial per a ell debutar al Palau com a blaugrana i contra el seu equip de formació, amb qui va debutar a la Champions amb només 15 anys. La mala notícia per a ell és que el seu germà petit, Mitja Janc, no forma part de la convocatòria del Celje després d’haver debutat la setmana passada amb només 17 anys.

El conjunt eslovè, dirigit per Tomaz Ocvirk, es troba a Barcelona des del dimecres al matí, i va completar una sessió d’entrenament a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Celje es va estrenar en la competició amb una ajustada derrota a la seva pista contra l’Aalborg Handbold (29-31), i al Palau buscarà donar la sorpresa davant d’un Barça que vol mantenir una ratxa històrica de 34 victòries consecutives a casa.

El partit, que es disputarà en el nou horari de Champions fixat en les 20:45 hores, es disputarà encara a porta tancada per motius de seguretat sanitària. El duel es podrà seguir en directe a Esport3 i a la plataforma DAZN.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut