Barça – Viveros Herol BM Nava: Debut amb victòria al Palau (39-22)

Els culers continuen la ratxa de victòries amb un contundent triomf a casa, en el que ha estat el primer partit de la temporada al Palau

Gran victòria blaugrana en el retorn de l'handbol al Palau. 203 dies després, el Barça ha tornat a jugar a casa i ho ha fet amb un gran triomf davant el Viveros Herol BM Nava (39-22), que el permet seguir com líder a la Lliga Asobal. Mortensen, amb 8 gols, ha estat el màxim golejador del partit, en un duel en el que Fernando Barbeito ha continuat substituint a Xavi Pascual des de la banqueta i Dolenec ha tornat a l'equip.

Autoritat culer des de l'inici

El matx, que era el primer al Palau Blaugrana des del Barça – MOL Pick Szeged de la Lliga de Campions del passat 29 de febrer, no ha pogut comptar amb la presència del públic a les grades, però el bon joc blaugrana no ha fallat a la cita. Els culers han dominat el matx des de l'inici, sense donar opcions als visitants, que han estat per sota del marcador en tot moment. A poc a poc, els barcelonistes anaven augmentant la distància al marcador, fins al punt d'arribar al descans amb un contundent 20-12 i un +8 que seria ja insalvable.

Ja a la segona meitat, el Barça no ha afluixat el ritme, i el domini ha seguit vigent sobre la pista. L'escletxa ha seguit en augment amb Frade i Diocou molt endollats de cara a gol, a més de Mortensen, màxim anotador del partit. Un darrer parcial de 4-0 ha acabat situant el definitiu 39-22 per tancar una bona victòria al Palau.

A més, cal destacar que cinc jugadors culers han rebut els premis com a integrant dels 7 ideal de l'Asobal 2019/20: Entrerríos com a millor central, Dika Mem com a millor lateral dret, Aleix Gómez millor extrem dret, Fabregas com a millor pivot i Gonzalo Pérez de Vargas com a millor porter. El proper compromís dels culers serà el dijous (20.45 hores) contra el Celje Pivovarna Lasko, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions.

Barça, 39
Viveros Herol BM Nava, 22

Barça: Möller (-), Mortensen (8), Entrerríos (1), Sorhaindo (-), Dika Mem (4), Langaro (2) i Fabregas (3) -set inicial-. Dolenec (2), Ariño (2), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus (1), Diocou (5), Palmarsson (1), Makuc (1) i Frade (5).
Viveros Herol BM Nava: Dzmitry Patotski (-), Vujovic (1), Alvaro Seabra (-), Nicoló D´Antino (1), Rodrigo Perez (3), Jorge Fernandes (2) i Lukas Simenas (5) -set inicial-. Francisco Bernabéu (1), Dario Ajo (4), Andrés Moyano (3), Carlos Villagrán (1), Andrés Alonso (1) i Pablo Herranz (1).
Parcials: 3-1 / 5-4 / 8-6 / 12-8 / 15-10 / 20-12 (descans) 23-13 / 25-16 / 28-18 / 31-19 / 35-22 / 39-22 (final)
Àrbitres: Fernanda Espino i Victor Navarro