Barça – Viveros Herol BM Nava: L’handbol reapareix al Palau!

Barça – Viveros Herol BM Nava: L’handbol reapareix al Palau!

(12:00 hores, Gol) Els blaugranes, encara sense el seu entrenador Xavi Pascual, tornaran a jugar un partit a casa 203 dies després, però encara a porta tancada

Quan la pilota d’handbol torni a rodar per la pista del Palau Blaugrana, aquest dissabte a les 12 hores, s’acabarà una etapa d’aturada que s’ha allargat durant 203 dies. Molt lluny queda ja aquell Barça – MOL Pick Szeged de la Lliga de Campions el 29 de febrer que tancava la fase de grups. Uns dies després, les competicions s’aturaven a causa de la pandèmia de la Covid-19, i ha calgut esperar fins al 19 de setembre per tornar a veure un partit d’handbol al Palau.

El retrobament no podrà ser complert, ja que el Barça – Viveros Herol BM Nava es disputarà a porta tancada per motius de seguretat sanitària. Mentre l’afició no pugui accedir al Palau haurà d’animar des de la distància, i en aquest sentit el partit es podrà seguir en directe a Gol i a l’aplicació de LaLigaSportsTV. El duel correspon a la jornada 5 de la Lliga Sacyr ASOBAL, i arriba després de l’estrena victoriosa del Barça a Europa.

Els culers van jugar el dijous al vespre a Ucraïna, i va tornar de matinada a Barcelona. El divendres van completar un suau entrenament matinal per preparar el partit contra l’equip segovià, que visitarà el Palau Blaugrana per primera vegada en la seva història.

En el partit d’aquest dissabte Fernando Barbeito continuarà substituint a Xavi Pascual en la banqueta, com ja va fer a Zaporíjia. Els blaugranes mantenen les baixes de Timothey N’Guessan, Alex Pascual i Blaz Janc -amb permís del Club després de la seva paternitat-, mentre que Jure Dolenec serà dubte fins a última hora.

En acabar l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el segon capità blaugrana, Cédric Sorhaindo, va atendre a Barça TV per valorar la primera victòria europea i la prèvia del retorn al Palau. El pivot francès va reconèixer que tenen ganes de tornar a jugar al Palau, tot i que trobaran a faltar l’afició.

Les declaracions de Cédric Sorhaindo:

“Un partit fora de casa després d’una aturada tan llarga és complicat. El Motor és un equip físicament fort, havíem de guanyar i ho vam fer”.

“Hem de continuar creixent com a equip, sempre ho parlem. És així com avançarem i arribarem lluny”.

“Tenim moltes de tornar al Palau després de tant de temps. Sabem que la temporada serà complicada, perquè hi ha coses que no podem controlar, però el que sí que podem fer és gaudir sobre la pista”.

“No podem parlar de cansament, i al Barça pensem que no hi ha cap equip petit. El que volem és donar el màxim, continuar jugant i guanyant. Preparem el partit igual que l’anterior, i a gaudir a la pista”.

“Tenim moltes ganes que les coses tornin a la normalitat i retrobar-nos amb l’afició. Són un jugador més per a nosaltres i estem impacients”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut