HC Motor – Barça: La Champions 20/21 aixeca el teló!

HC Motor – Barça: La Champions 20/21 aixeca el teló!

(18:45 hores, Esport3/DAZN) Els blaugranes inauguren una nova edició de la màxima competició europea a Zaporíjia (Ucraïna) amb baixes destacades però amb la màxima il·lusió

Sis mesos després, i quan encara està per decidir l’edició anterior, la EHF Champions League torna a aixecar el teló. Quatre partits ja es van disputar el dimecres, i el Barça obre la seva participació aquest dijous a Zaporíjia, a la pista del HC Motor, a les 18:45 hores (Esport3/DAZN). L’equip va viatjar el dimecres després de completar una última sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Després del darrer entrenament, el segon entrenador Fernando Barbeito era l’encarregat de confirmar les baixes que tindrà el Barça per al primer partit de la Lliga de Campions. Com es va confirmar el dimarts, Alex Pascual és baixa per Covid-19, mentre que el tècnic Xavi Pascual, tot i donar negatiu en la prova PCR, va quedar aïllat per precaució i tampoc ha viatjat a Ucraïna. A la baixa coneguda de Timothey N’Guessan se sumen la de Jure Dolenec, amb unes molèsties al genoll dret, i la de Blaz Janc, que espera ser pare en les properes hores.

Tot a punt per a l’estrena

El Barça arriba a l’estrena europea després de quatre victòries en quatre partits. La temporada va començar amb la disputa de la Supercopa de Catalunya (victòria 25-32 contra el Fraikin BM Granollers) i la Supercopa d’Espanya (victòria 18-38 a Benidorm). Més tard va arribar l’inici de la Lliga Sacyr ASOBAL, en la qual el Barça ha guanyat els dos primers partits: 18-31 a Pamplona i 21-37 a Logronyo.

Al davant el Barça tindrà un rival contra el qual no s’hi ha enfrontat mai en la seva història. No hi ha precedents contra el HC Motor, però sí que n’hi ha contra equips ucraïnesos, tot i que llunyans en el temps. Els primers partits contra rivals d’Ucraïna van ser amb el Schachtjor Donetsk en la temporada 1996/97, i a partir de la següent hi ha sis precedents contra el ZTR Zaporozhye, tots amb victòries culers. L’última visita a Ucraïna va ser en la temporada 2005/06, fa 15 anys.

El partit d’aquest dijous a Zaporíjia, que es podrà seguir en directe a Esport3 i a la plataforma DAZN, donarà pas al retorn del Barça al Palau Blaugrana. El dissabte, a les 12 hores, els blaugranes rebran al Viveros Herol BM Nava en la cinquena jornada de la Lliga Sacyr ASOBAL.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut