Viatge a Zaporíjia amb absències

Viatge a Zaporíjia amb absències

A banda del tècnic Xavi Pascual, baixa per precaució després del positiu per Covid-19 del jugador Alex Pascual, tampoc no viatgen a Ucraïna N’Guessan, Dolenec ni Janc

El Barça d’handbol viatja aquest dimecres a Ucraïna per iniciar la EHF Champions League 2020/21. Aquest dijous, a la pista del HC Motor Zaporozhye, els blaugranes s’estrenen en la competició europea amb algunes absències destacades. L’entrenador, Xavi Pascual, ja no ha dirigit l’últim entrenament realitzat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ja que ha quedat aïllat per precaució per ser un contacte estret del jugador Alex Pascual, que va donar positiu per Covid-19 en les proves PCR realitzades el dimarts.

En el primer partit de la Champions, el segon entrenador Fernando Barbeito assumirà la banqueta blaugrana en substitució de Xavi Pascual. Barbeito, que va ser jugador del primer equip entre els anys 1988 i 1998, ja va dirigir alguns partits la temporada passada. A més d’Alex Pascual i de Timothey N’Guessan, amb una lesió al turmell esquerre, tampoc viatjaran a Zaporíjia els eslovens Jure Dolenec i Blaz Janc. El lateral té unes molèsties al genoll dret que ja el van deixar fora de les últimes dues convocatòries, i continuarà fora de l’equip per precaució. Per la seva banda, Janc es quedarà a Barcelona amb permís del Club perquè ha de ser pare en les properes hores.

Els blaugranes han completat l’últim entrenament abans de viatjar a Ucraïna per acabar de preparar els últims detalls del partit. En acabar la sessió, Fernando Barbeito i Aron Pálmarsson han atès a Barça TV. A continuació, repassem les declaracions més destacades: 

Declaracions de Fernando Barbeito:

"És una temporada estranya però des del primer dia sabem que seria així. Nosaltres seguim dia a dia amb els objectius que tenim a curt plaç i ara és aconseguir els primers punts a la Champions".

"Tenim quatre jugadors que no poden viatjar: N'Guessan que encara no està recuperat de la lesió, Dolenec, que té molèsties al genoll però estarà aviat amb l'equip, Blaz Janc que serà pare en les properes hores i l'Alex Pascual que ha donat positiu. L'Alex es troba perfectament, no té símptomes. Anirem a intentar guanyar amb els que som". 

"Tots els equips tenim el mateix problema, no hem pogut jugar tants partits de pretemporada com és habitual. Tenen un equip semblant al de l'any passat quant a jugadors tot i que han canviat d'entrenador, però serà un partit difícil com tots els partits de la Champions, i més fora de casa". 

Declaracions d’Aron Pálmarsson:

"Estem molt emocionats per jugar, és el primer partit de Champions en molts mesos. Hem estat entrenant molt bé durant les últimes setmanes i hem jugat ja força bé els dos partits d'Asobal, així que estem preparats per al partit de demà".

"L'HC Motor Zaporozhye té bons jugadors i juguen bé com a equip. Però tenim molta experiència a la competició, hem de pensar més en nosaltres, en el nostre joc, quan juguem bé no hi ha gaires equips que en puguin aturar".

"És la meva quarta temporada, vull seguir millorant, ser millor que l'any passat, i guanyar tots els títols possibles, és el que volem sempre com a equip. A més aquest curs podem guanyar dues Champions".

"Amb aquest situació del Covid no podem fer res, tenim un positiu però igual que ha passat amb altres equips. Afortunadament jugarem demà, però no saps què passarà la següent setmana. Hem de donar el millor de nosaltres i si cal quedar-se a casa, farem el que toqui. No podem fer res més".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut