Setmana de Champions i retorn a casa

Setmana de Champions i retorn a casa

El Barça debutarà en competició europea el dijous (18:45 hores) a Ucraïna, i el cap de setmana disputarà el primer partit de la temporada al Palau Blaugrana

El Barça deixa enrere una primera setmana de competició regular amb un balanç de dues victòries a domicili en la Lliga Sacyr ASOBAL, i ara afronta la setmana de l’inici de la Lliga de Campions i el retorn al Palau Blaugrana. Després de les victòries contra l’Helvetia Anaitasuna (18-31) i el Logroño La Rioja (21-37) i d’un cap de setmana de descans, els culers preparen des de ja l’inici de la Champions a la pista del HC Motor Zaporozhye.

El dijous, a les 18:45 hores (Esport3/DAZN), arrenca una nova edició de la EHF Champions League per al Barça, i l’equip ja ha començat a preparar el compromís a Ucraïna amb un primer entrenament aquest dilluns. El dimecres, després d’entrenar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, viatjarà a Zaporíjia per a l’estrena europea.

Després del partit a Ucraïna els culers tornaran a Barcelona per preparar, en un únic entrenament, el partit de la Lliga Sacyr ASOBAL contra el Viveros Herol BM Nava, que es disputarà el dissabte a les 12 hores (Gol/LaLigaSportsTV). Serà el primer partit de la temporada dels de Xavi Pascual al Palau Blaugrana. Encara sense públic a causa de l’estat de la pandèmia del Covid-19, els blaugranes buscaran un nou triomf en la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut