Logroño La Rioja – Barça: No afluixen (21-37)

Els de Xavi Pascual s’han imposat de forma clara i sumen el segon triomf a domicili en 48 hores

Segon partit del Barça d’handbol a domicili en 48 hores i segona victòria a la Lliga Asobal. Els de Xavi Pascual s’han imposat 21-37 al Logroño La Rioja en un partit en què els culers han trencat abans del descans i a la segona meitat han pogut certificar el triomf ampliant la diferència. Els protagonistes golejadors han estat Palmarsson i Dika Mem, amb sis gols cadascun.

Inici amb molts gols

El partit ha començat amb atacs molt curts i una gran efectivitat entre els dos conjunts. El 4-4 al minut 5 demostrava aquest inici elèctric del matx. El Barça, liderat per Ludovic Fabregas amb tres gols consecutius, ha aconseguit obrir una escletxa amb un parcial favorable de 1-5 (5-9)

El conjunt local ha reaccionat, però els de Xavi Pascual s’han mantingut ferms i sense concessions. Cinc dianes gairebé consecutives d’un imparable Dika Mem, que ha registrat un cent per cent d’eficàcia (5/5), han situat el Barça encara més dominador del marcador. El resultat al descans era 13-19.

Certifiquen el triomf

A la segona meitat, el Barça ha protagonitzat un inici potent sortint molt concentrat a la pista. Els protagonistes han estat Entrerrios i Palmarsson, que han marcat els cinc primers gols (15-24). El Barça ha augmentat la intensitat defensiva i ha aprofitat els contraatacs per seguir ampliant el seu avantatge (18-31, min 48).

Els de Xavi Pascual no han baixat la intensitat i, sumat al cansament del rival, el Barça ha augmentat l’avantatge fins al definitiu 21-37 que suposa el segon triomf culer a la Lliga Asobal en dues jornades.

Logroño La Rioja, 21
Barça, 37

Logroño La Rioja: Da Rosa, Dos Santos (4), Casado, Hackbarth (1), Dorado (4), Moreira (2) i Serradilla (4) –set inicial-, Pérez, Sanchez-Migallon, Moreno (2), Cadarso E. (2), Cadarso D. (1), Balenciaga, Goñi i Ceretta (1).

Barça: Pérez de Vargas, Ariño (4), Gómez (1), Petrus, Pálmarsson (6), Mem (6) i Fabregas (3) –set inicial-, Mortensen, Entrerrios (2), Sorhaindo (1), Janc (4), Dicou (1), Cindric (3), Moller, Langaro (4) i Frade (2).

Parcials: 4-4, 5-8, 7-10, 10-12, 12-16, 13-19 (descans), 15-24, 16-27, 18-31, 19-32, 20-36, 21-37.

Àrbitres: Ignacio García Serradilla i Andreu Marín Lorente.

Assistència: uns 400 espectadors han presenciat el partit al Palacio de los Deportes de La Rioja.