Langaro, il·lusionat i motivat amb el repte

Langaro, il·lusionat i motivat amb el repte

El nou lateral blaugrana va atendre Barça TV durant l’estada a Andorra per repassar els seus primers dies amb l’equip abans d’una temporada molt exigent

Les pretemporades, a banda de per preparar-se físicament i tècnicament de cara als inicis de les competicions, serveixen també per a que els nous fitxatges s’adaptin a l’equip i vagin coneixent els seus nous companys. En el cas d’aquesta temporada són quatre els jugadors que estan compartint els primers dies amb l’equip, i un d’ells és Haniel Langaro. El brasiler coneix la Lliga Asobal i ja ha jugat contra la majoria dels seus nous companys, i a més compta amb Thiagus Petrus com a cicerone.

Langaro va jugar al Logroño La Rioja durant una temporada i mitja, i després va acabar d’explotar al Dunkerque francès abans d’arribar al Barça aquest estiu. El brasiler s’està adaptant als companys, i només li queda compartir competició amb ells. Durant l’estada a Encamp, el nou jugador blaugrana va atendre Barça TV per explicar les seves sensacions, tant personals com col·lectives, abans de l’inici d’una temporada tant apassionant com exigent.

“Tinc molt per aprendre i he de créixer com a jugador, i penso que no hi ha cap lloc millor que el Barça per fer-ho”, diu un Langaro que es mostra molt il·lusionat amb aquesta nova etapa. Sobre la seva relació amb Petrus, Langaro comenta: “En Thiagus és una peça clau per a mi; des que vaig arribar m’ha ajudat moltíssim, tant dins com fora de la pista”. El nou ‘37’ blaugrana explica que la seva major virtut és “el llançament des de fora”, i que sempre s’ho deixa tot sobre la pista. “Per això m’ha fitxat el Barça”, afegeix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut