Data confirmada per a la Supercopa de Catalunya

Data confirmada per a la Supercopa de Catalunya

El Barça s’enfrontarà al Fraikin BM Granollers el proper divendres 21 a les 21 hores al Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí

El primer partit de la temporada 2020/21 del Barça d’handbol ja té data i hora confirmada. El conjunt de Xavi Pascual disputarà la final de la Supercopa de Catalunya, organitzada per la Federació Catalana d'Handbol, contra el Fraikin BM Granollers el divendres 21 d’agost a les 21 hores a porta tancada. A diferència de temporades anteriors, la competició es disputarà a partit únic degut a l’afectació del Covid-19 per jugar la Copa Catalana sènior entre els equips d’inferiors categories. La final serà retransmesa en directe pel canal Esport3.

Aquest primer partit de la temporada es disputarà al Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí, i servirà per poder veure el nou Barça 20/21 en acció després d’algunes setmanes de preparació. L’equip va arrencar els entrenaments el passat 3 d’agost, i durant aquesta setmana està realitzant l’habitual estada de pretemporada a Encamp (Andorra).

La jornada l’obrirà la final de la Supercopa femenina, que enfrontarà el KH7 BM Granollers i l’Handbol Sant Vicenç a les 19 hores. Després serà el torn de la final masculina, que podria suposar el debut de les quatre incorporacions blaugranes: Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade.

El Barça tornarà d’Andorra aquest divendres amb molt treball a les esquenes, i després d’un cap de setmana de descans tornarà a exercitar-se el dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per continuar preparant el retorn de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut