Primera setmana de treball completada

Primera setmana de treball completada

El Barça ha completat cinc dies d'entrenaments -quatre amb sessió doble- a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de marxar el diumenge a Encamp (Andorra) per continuar la pretemporada

El Barça d’handbol ha completat la primera setmana de la pretemporada 2020-21. El conjunt de Xavi Pascual es va retrobar el divendres 31 de juliol per passar les proves mèdiques, i, un cop confirmat que tots els jugadors estaven en plenes condicions, van arrencar els entrenaments el dilluns. Una primera setmana amb dobles sessions programades per a tots els dies excepte el dimecres. Als matins l’equip ha fet un treball físic necessari en aquestes dates, i encara amb més motiu després de cinc mesos aturats.

DSC_5869-Optimized

A la tarda la pilota ha anat agafant protagonisme, i l’equip ha pogut recuperar sensacions de joc. Aquelles sensacions que tant van trobar a faltar els jugadors mentre s’exercitaven, individualment, a casa seva.

Després de la primera setmana de treball a la Ciutat Esportiva Joan Gamper l’equip gaudirà d’un dia de descans (dissabte), i el diumenge a la tarda es desplaçarà a Encamp (Andorra) per onzena temporada consecutiva. Allà els blaugranes es trobaran, com sempre, unes condicions ideals per seguir posant-se a punt de cara a l’inici de la temporada. El Barça s’estarà a Andorra fins al proper divendres, i després la preparació continuarà a Sant Joan Despí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut