El Barça 20/21 arrencarà el 3 d’agost

El Barça 20/21 arrencarà el 3 d’agost

El conjunt de Xavi Pascual, amb quatre cares noves (Janc, Makuc, Langaro i Frade), passarà les proves mèdiques el divendres 31 de juliol abans de fer el primer entrenament de la pretemporada

El Barça 2020/21 engegarà motors el proper dilluns 3 d’agost. Després de quasi 5 mesos d’inactivitat a causa del Covid-19, el conjunt d’handbol tornarà a entrenar per començar a preparar la nova temporada, sempre pendent de l’evolució de la pandèmia i les recomanacions sanitàries. Abans de començar a entrenar, els blaugranes passaran les proves mèdiques el divendres 31 de juliol. Serà el primer dia en què les noves incorporacions (Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade) coincidiran amb els seus companys.

Després d’una setmana entrenant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el conjunt de Xavi Pascual té previst desplaçar-se al Comú d’Encamp el diumenge 9 per fer la tradicional estada andorrana de pretemporada. El mes d’agost servirà per posar-se a punt de cara a l’inici de les competicions, previst per al 2 de setembre (Lliga Sacyr ASOBAL) i el 16 de setembre (Lliga de Campions). Abans, el 29 d’agost, està prevista la disputa de la Supercopa d’Espanya.

Fins al dia que l’equip torni a entrenar-se junt cinc mesos després, els jugadors continuen treballant individualment amb un pla de treball preparat pel cos tècnic blaugrana. Durant aquests dies, el Club ha posat les seves instal·lacions a disposició dels jugadors per exercitar-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut