Domen Makuc, un central de futur per al Barça

Domen Makuc, un central de futur per al Barça

El jugador eslovè, que fa pocs dies va fer 20 anys, arriba del Celje i serà blaugrana les quatre properes temporades

El FC Barcelona i el RK Celje Pivovarna Lasko han arribat a un acord per a la incorporació del jugador Domen Makuc al Barça d’handbol. L’eslovè signa contracte amb el Club per a les properes quatre temporades, fins a la fi del curs 2023/24. Makuc, que va néixer l’1 de juliol de l’any 2000 a Postojna, juga de central, mesura 1,88 m i pesa 85 kg.

A més, el Club i el RK Celje Pivovarna Lasko també han arribat a un acord de col·laboració pel qual ambdues entitats compartiran coneixement i mètodes de treball per a la formació tècnica dels seus entrenadors.

Un central de present i futur

Domen Makuc és un dels jugadors amb més projecció de futur d’Europa. Tot i la seva curta edat (acaba de fer 20 anys) ja acumula quatre temporades com a professional al Celje Pivovarna Lasko, club que el va fer debutar en la Lliga de Campions la temporada 2016/17. De fet, Makuc es va convertir en el primer jugador nascut en el segle XXI en debutar en la màxima competició europea.

L’eslovè és un director de joc a qui li agrada fer jugar l’equip, amb moltes habilitats tècniques, ràpid i atrevit. Té una bona visió de joc per connectar amb la posició de pivot i una forta personalitat tot i la joventut. Amb 20 anys, acumula una experiència de 26 partits i 31 gols en la Lliga de Campions. A més, és campió europeu amb la selecció eslovena en categoria júnior.

Al Barça creixerà al costat de jugadors com Luka Cindric, Aron Pálmarsson o Raúl Entrerríos, que allargarà una temporada més la seva carrera. “Són alguns dels millors jugadors del món. Desitjo conèixer-los i aprendre d’ells”, explica un Makuc que en les propers setmanes serà presentat oficialment com a nou jugador blaugrana.

Aquestes són les primeres declaracions de Makuc com a blaugrana, i la valoració del seu fitxatge per part de David Barrufet, mànager esportiu de la secció:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut