11a Copa del Rei per a Víctor Tomàs

11a Copa del Rei per a Víctor Tomàs

El capità blaugrana, que es retirarà a final de temporada, supera el rècord de David Barrufet, que en va guanyar 10, i la secció suma ja 24 títols de Copa, els últims set de manera consecutiva

El Barça ha revalidat el títol de la Copa del Rei per setena vegada consecutiva, i ja n’acumula 24 en el seu palmarès. Amb la victòria en la final de la Caja Mágica contra el BM Benidorm, el conjunt de Xavi Pascual ha repetit títol, tornant a demostrar que les ganes de guanyar es mantenen intactes.

Es tracta d’un títol especial, sobretot per a Víctor Tomàs. El capità, que va anunciar que es retirarà a final de temporada a causa d’una afectació cardíaca, ha establert un nou rècord en la competició. I és que ja és el jugador amb més Copes del Rei de la història. Amb 11, Tomàs ha superat els 10 títols que té David Barrufet. En total, el 8 del Barça ja suma 68 títols com a culer.

Col·leccionistes de Copes

Cal destacar també que és la novena Copa del Rei de Xavi Pascual a la banqueta. De fet, el tècnic va estrenar el seu palmarès amb la Copa del Rei de l’any 2009 a Granollers, i des d’aleshores ha guanyat nou de les 12 que s’han disputat. A més del tècnic i del capità, tres jugadors més han guanyat les set Copes consecutives: Aitor Ariño, Raúl Entrerríos i Cedric Sorhaindo.

En el capítol d’estrenes, Luka Cindric i Abel Serdio han sumat la seva primera Copa del Rei, així com els jugadors del filial Álex Pascual, que va jugar els quarts de final, i Mamadou Diocou.

La Copa de la Caja Mágica és el cinquè títol de la temporada per al Barça, que en el primer tram del curs ja va guanyar la Supercopa de Catalunya, la Super Globe, la Supercopa d’Espanya i la Copa Asobal. Per davant queden els reptes de la Lliga Sacyr ASOBAL, on els blaugranes són líders invictes, i la VELUX EHF Champions League, en la qual ja esperen rival en els quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut