El Barça testeja la Caja Mágica

El Barça testeja la Caja Mágica

Els blaugranes s’han entrenat aquest dijous a l’escenari de l'esdeveniment, un pavelló de més de 12.000 localitats habituat a acollir competicions de tenis, que viurà un cap de setmana intens d’handbol

El Barça ha estat el primer equip a arribar a Madrid per a la Copa del Rei d’handbol. El conjunt de Xavi Pascual va arribar dimecres a la nit, i aquest dijous s’ha entrenat ja a l’escenari de la competició. La Caja Mágica acollirà una Copa del Rei que arrencarà el divendres al migdia i que s’allargarà fins al diumenge a la tarda. Els blaugranes han pogut testejar la pista en l’últim entrenament previ al partit de quarts de final contra el Fraikin Granollers (divendres, 20.45 h, Esport3).

La Caja Mágica és un pavelló habituat a acollir competicions de tenis, com el Mutua Madrid Open o la Copa Davis. Aquest cap de setmana, però, ha vestit la pista de 40x20 per viure un cap de setmana intens d’handbol amb set partits, a més de la final de la Minicopa.

Amb una capacitat per a més de 12.000 espectadors, està previst que la Caja Mágica llueixi una bona entrada, després que ja s’hagin venut més de 5.000 abonaments. En aquest escenari, el Barça buscarà revalidar el títol que ja ha aixecat en les darreres sis edicions de manera consecutiva. Per aconseguir-ho, els blaugranes hauran de guanyar tres partits en un marge de 48 hores. Tot un repte per als homes de Xavi Pascual, que, de moment, se centren en el derbi dels quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut