Xavi Pascual: “Jugar al Palau sempre és motivant”

Xavi Pascual: “Jugar al Palau sempre és motivant”

El tècnic blaugrana ha destacat les ganes de guanyar aquest dissabte el MOL-PIck Szeged, tot i tenir la plaça als quarts de final assegurada

El Barça tanca aquest dissabte, a les 20.00 h, la fase de grups de la VELUX EHF Champions League rebent la visita del MOL-Pick Szeged al Palau Blaugrana. Un partit en què els blaugranes no es juguen res quant a la classificació, ja que tenen assegurada la plaça als quarts de final com a primers del grup A. Això, però, no farà que l’equip es relaxi davant la seva afició, i així s’ha encarregat de deixar-ho clar Xavi Pascual al final de l’entrenament previ: “Plantegem el partit com tots, amb ganes de guanyar. Juguem al Palau, és un partit important i és l’únic equip que ens ha guanyat aquesta temporada”.

Com ha recordat el tècnic blaugrana, el conjunt hongarès és l’únic equip que ha estat capaç de superar el Barça aquesta temporada. Va ser en la primera jornada de la fase de grups (31-28), i, des d’aleshores, els culers han encadenat 11 victòries consecutives, igualant la millor ratxa del Club en la competició europea. “Jugar davant de la nostra afició sempre és motivant i intentarem guanyar, com sempre”, insistia Xavi Pascual.

“El Pick Szeged és un equip capaç de guanyar el PSG anant sis gols per sota a falta de 20 minuts per al final del partit. És un equip amb caràcter, molt ben entrenat, amb possibilitats tàctiques i bons jugadors”, explicava el tècnic blaugrana sobre el rival que visitarà el Palau aquest dissabte. En aquest sentit, Pascual no ho ha dubtat: “És un clar candidat a ser a la Final Four i, per què no, a guanyar la Champions”.

Un cop acabi la fase de grups europea el Barça se centrarà en el següent repte, la Copa del Rei, en la qual hauran de jugar, si tot va bé, tres partits en tres dies. “L’equip està en un bon moment; crec que ens falta una mica de descans, però tenim el focus posat en el partit contra el Pick Szeged i el que vindrà després en la Copa del Rei”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut