Els al·licients de la visita del Pick Szeged

Els al·licients de la visita del Pick Szeged

Tot i tenir el liderat de grup assegurat i l’accés als quarts de final certificat, el Palau Blaugrana viurà aquest dissabte (20:00 h) un atractiu partit de Champions

La fase de grups de la VELUX EHF Champions League arriba aquest dissabte al seu final amb la darrera jornada al Palau Blaugrana. El Barça rep al MOL-Pick Szeged a les 20:00 hores sense la pressió de la classificació, ja que ja ha certificat l’accés directe als quarts de final, però amb molts al·licients que cal no perdre de vista:

  • El MOL-Pick Szeged és l’únic equip que ha estat capaç de guanyar al Barça aquesta temporada. En la jornada inaugural de la Lliga de Campions, a la pista hongaresa, els blaugranes van caure per 31-28 en la que fins ara és l’única derrota en tot el curs en totes les competicions.
  • El Barça acumula 12 victòries consecutives en la Champions, igualant la millor ratxa de la història en la competició. Entre la temporada 2010/11 i 2011/12 els culers van encadenar aquests triomfs, i vuit anys després l’han igualat. Contra el Pick Szeged, al Palau, el Barça té l’oportunitat d’establir una nova fita de victòries consecutives a Europa.
  • El Palau Blaugrana és un escenari inexpugnable des del 5 de desembre del 2015. Aquell dia, el Barça va caure contra el Kielce polonès per 31-33 en la 10a jornada de la fase de grups. Des d’aleshores el Barça ha guanyat tots els partits com a local (excepte un empat contra el Rhein-Neckar Löwen la temporada 2017/18). La imbatibilitat al Palau dura més de quatre anys, i els de Xavi Pascual volen mantenir-la.
  • El d’aquest dissabte serà el penúltim partit de Champions League al Palau Blaugrana per a Víctor Tomàs i Raúl Entrerríos. El capità blaugrana i el central asturià posaran punt i final a les seves carreres professionals quan acabi la temporada, així que després del duel contra el Pick Szeged només els quedarà la tornada dels quarts de final. Una nova ocasió per gaudir de les dues llegendes sobre la pista abans que passin a exercir altres funcions fora d’ella.
  • El Palau es vestirà de gala per acomiadar temporalment la Lliga de Campions. Al feu culer se celebrarà, tots plegats jugadors i afició, la gran fase de grups realitzada, que ha servit per accedir directament als quarts de final estalviant-se els vuitens. La Champions tornarà al Palau d’aquí a dos mesos amb la tornada dels quarts de final. El 2/3 de maig els blaugranes voldran certificar el bitllet per a la Final Four de Colònia.

    [+] Aconsegueix la teva entrada i no et perdis el millor handbol d’Europa!
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut