Barça – Recoletas Atl. Valladolid: Canvi de xip immediat

(19:00h, GOL) 48 hores després de segellar la classificació per als quarts de final de la Champions, els blaugranes reprenen la Lliga sense Xavi Pascual i amb rotacions en l’equip

El primer objectiu de la Lliga de Campions està segellat, però el Barça ha de passar pàgina ràpidament per tornar a centrar-se en la Lliga Sacyr ASOBAL. Els culers tornen a la pista 48 hores després de la victòria a Celje (25-37) i reben al Recoletas Atl. Valladolid al Palau Blaugrana (19:00 hores, GOL i LaLigaSportsTV) en el partit que inaugura la jornada 19.

Només han passat 48 hores des de la victòria a la pista del Celje Pivovarna Lasko i els blaugranes canvien de xip d’immediat per defensar la imbatibilitat en la competició domèstica. El Barça és líder amb 36 punts, mentre que el seu rival és el vuitè classificat, amb 14. Els castellans acumulen dues derrotes consecutives, però en la darrera jornada van ser molt a prop de superar l’Abanca Ademar León, segon classificat.

El partit d’aquest dimarts el dirigirà des de la banqueta el segon entrenador Fernando Barbeito davant l’absència de Xavi Pascual a causa d’una gastroenteritis. El tècnic blaugrana farà algunes rotacions en l’equip, donant descans a jugadors amb molta càrrega de minuts. Així, Víctor Tomàs, Aitor Ariño i Aron Pálmarsson han quedat fora de la convocatòria, i les novetats en la llista són Abel Serdio i els extrems del filial Alex Pascual i Mamadou Diocou.