Aleix i Cindric viatgen a Celje
Ofert per

Aleix i Cindric viatgen a Celje

L’extrem dret i el central han rebut l’alta mèdica després de l’últim entrenament i tornen per ajudar l’equip a segellar la primera posició de grup a la Champions

El Barça ha completat aquest dissabte un últim entrenament abans de viatjar a Celje, on el diumenge disputarà el partit de la penúltima jornada de la fase de grups de la VELUX EHF Champions League. Un cop finalitzat l’entrenament, Aleix Gómez i Luka Cindric han rebut l’alta mèdica i han entrat en la convocatòria de Xavi Pascual, que s’enduu 17 jugadors a Eslovènia.

Aleix Gómez s’ha perdut els dos últims partits a causa d’una lesió fibril·lar al recte anterior de la cama dreta, que es va fer en el decurs del duel contra el Bidasoa Irun. Luka Cindric, per la seva banda, torna a l’equip després de perdre’s tots els partits d’aquest 2020. El central croat va tornar de l’Europeu amb una miositis a la musculatura de la cama esquerra i, un cop superada la lesió, s’ha reincorporat a la dinàmica de l’equip.

mini_BaraHandbol-RKCeljePivovarnaLasko45-21J01FasedeGrupsEHFChampionsLeague1920_pic_dsc_5200
Julen Dolenec contra el Celje en el partit disputat al Palau Blaugrana

Qui també torna a la convocatòria és Aitor Ariño, que va descansar en l’últim partit. Amb els 17 jugadors del primer equip disponibles, Xavi Pascual ha descartat Abel Serdio. Els jugadors del filial Àlex Pascual i Mamadou Diocou, que van disputar l’últim partit a Osca, han tornat a jugar amb el Barça B.

En acabar la sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Jure Dolenec i Xavi Pascual han atès els mitjans de comunicació per valorar la prèvia del partit contra el Celje Pivovarna Lasko. A Eslovènia, el Barça buscarà segellar la primera posició del grup A de la Champions League a una jornada per al final de la fase, que li donaria l’accés directe als quarts de final.

Xavi Pascual:

“Intentarem guanyar, sent conscients de les dificultats que ens trobarem. Sabem que, a casa, és un equip que canvia molt la cara. Ha fet molt bons resultats i, fins i tot, les derrotes han sigut molt ajustades".

“És un partit molt important per nosaltres, perquè aconseguir un punt significaria classificar-nos com a primers de grup”.

“El partit que vam jugar contra el Celje al Palau Blaugrana no és referència del que ens trobarem. Aquell dia vam fer un partit extraordinari i ells van abaixar els braços. Ara estaran motivats per demostrar que no són l’equip de la primera volta”.

Julen Dolenec:

“Sempre és difícil jugar allà: tindran un pavelló ple a vessar. És un equip amb molt talent i només jugant al màxim nivell podrem aconseguir la victòria”.

“Hem disputat tota la fase de grups amb l’objectiu de certificar la primera posició. Ara hi som molt a prop i ho donarem tot a Eslovènia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut