Xavi Pascual: “Víctor Tomàs és el meu capità”

Xavi Pascual: “Víctor Tomàs és el meu capità”

L’entrenador del Barça d’handbol ha elogiat la figura del capità blaugrana i n’ha valorat el gran llegat abans de viatjar fins a Pamplona per reprendre la Lliga

Una petjada infinita que perdurarà molts anys. L’anunci que Víctor Tomàs deixarà l’handbol professional al final d’aquesta temporada ha provocat una allau de reaccions de tot el món de l’handbol. Companys, rivals, entrenadors i aficionats. Tothom ha volgut rendir el seu particular homenatge al gran capità del Barça després que aquest dilluns Tomàs expliqués en roda de premsa que es veia obligat a deixar la pràctica esportiva al més alt nivell a causa d’una complicació cardíaca.

Una de les valoracions més especials del ‘8’ blaugrana ha estat la que ha fet aquest dimarts Xavi Pascual en la prèvia del partit de Lliga d’aquest dimecres a la pista de l’Helvetia Anaitasuna. El tècnic blaugrana s’ha desfet en elogis per Víctor Tomàs i ha assegurat que l’extrem dret és un dels grans exemples de la història recent del Club.   

“El Víctor és un dels grans referents en el qual ens hauríem de mirar tots, penso que l’hem d’agafar com un exemple perquè ha estat una d’aquelles persones que ha marcat la idiosincràsia i l’ADN del Club”.

“Sabem que el Víctor donarà la vida d’ara fins a final de temporada, ho ha fet sempre i no concep la idea de no posar el seu 100% per l’equip”.

“El Víctor és el nostre gran capità, però també és el meu gran capità. És una gran icona per al Club i no entendríem que en deixés de formar part”.

“Tant de bo el comiat del Víctor sigui amb la Lliga de Campions sota el braç, però ell està més enllà dels títols i, per tant, guanyar-la, o no, no canviarà la seva gran trajectòria”.

“El Víctor representa tot allò que li demanaria a un capità, quan parlem de valors del Club o del seu ADN, tot això es pot personificar en ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut