Visita a l’Hospital Germans Trias – Can Ruti

Visita a l’Hospital Germans Trias – Can Ruti

L'alegria i la il·lusió s'han apoderat dels passadissos de l’hospital de Badalona en una jornada solidària emmarcada dins de la iniciativa de la Fundació ‘És Nadal tot l'any’

La meitat de la primera plantilla del Barça d’handbol ha visitat aquest dilluns els infants ingressats a l’Hospital Germans Trias – Can Ruti de Badalona. Ramon Garriga i Josep Maldonado, patrons de la Fundació Barça, han acompanyat la comitiva. Víctor Tomàs, Cedric Sorhaindo, Ludovic Fabregas, Dika Mem, Timothey N’Guessan, Casper Mortensen, Lasse Andersson, Kevin Möller i Abel Serdio han estat els jugadors que han completat la visita.

En acabar l’entrenament matinal a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els blaugranes s’han dirigit a l’hospital per passar un matí d’alegria i d'emocions amb els nens ingressats i les seves famílies. Els jugadors han regalat somriures als qui més ho necessiten en una visita plena de regals, autògrafs i fotografies per immortalitzar moments únics.

Programa de Benestar Emocional Pediàtric

La visita, emmarcada dintre del programa Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació i de la iniciativa solidària És Nadal tot l'any, té com a objectiu fomentar el benestar emocional dels nens i nenes hospitalitzats mitjançant el reforç d'emocions positives. Amb aquestes visites es busca desenvolupar la capacitat d'adaptació dels infants i la seva imaginació i il·lusió perquè l'estat emocional i un entorn favorable tenen un paper clau en l'eficàcia del tractament i en la millora dels processos de recuperació dels infants. 

Aquesta ha estat la cinquena visita, la temporada present, de les seccions professionals del FC Barcelona a diferents hospitals de la demarcació de Barcelona. Anteriorment, el Barça d’hoquei patins ja havia visitat l'Hospital Germans Trias – Can Ruti; el de futbol sala, l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, i, pel que fa a la secció de futbol, els jugadors i jugadores del primer equip van visitar els nens ingressats als principals hospitals de Catalunya.

Declaracions de Víctor Tomàs:

“És molt positiu poder passar una estona amb els nens i les seves famílies, així aportem una mica d’aire fresc al seu dia a dia. L’hospital no hauria de ser mai un lloc per als nens, si amb la visita aconseguim que s’oblidin un moment d’on són ja haurà valgut la pena.”

Declaracions de Timothey N’Guessan:

“Treure un somriure als nens i nenes és molt important per a la seva recuperació, així els podem ajudar a ells i els seus pares.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut