Final blaugrana en l’Europeu!

Final blaugrana en l’Europeu!

Espanya, amb Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño i Aleix, es jugarà el títol contra la Croàcia de Luka Cindric; Dolenec, amb Eslovènia, lluitarà pel bronze contra Noruega

Tot l’Europeu ha tingut un accentuat to blaugrana, i els millors pronòstics s’han complert en arribar a la gran final. I és que el títol es decidirà entre dues seleccions amb representació del Barça. Espanya, amb Gonzalo Pérez de Vargas, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño i Aleix Gómez, es va imposar en la semifinal contra l’Eslovènia de Jure Dolenec (34-32). Abans, en una primera semifinal trepidant, la Croàcia de Luka Cindric havia superat Noruega (28-29) després de quatre pròrrogues. Així doncs, els Hispanos i el combinat balcànic es jugaran l’or i el bitllet directe per als Jocs Olímpics de Tòquio.

La tarda de divendres començava amb un espectacle d'handbol de màxima qualitat. La semifinal entre Noruega i Croàcia, després d’alternances constants, es va decidir en la quarta pròrroga per 28-29. Cindric, absent en la part decisiva del partit per unes molèsties, va aportar un gol a la victòria balcànica en un partit que passarà a la història dels campionats europeus.

Una estona més tard el Tele2 Arena d’Estocolm acollia la segona semifinal, amb un duel directe entre jugadors del Barça. Pérez de Vargas, Entrerríos, Ariño i Aleix, amb Espanya, s’enfrontaven a Dolenec, amb Eslovènia. Al descans, el resultat de 20-15 favorable al conjunt de Jordi Ribera semblava decantar la semifinal. Entrerríos, amb cinc gols (sis en total) dirigia amb mestratge els Hispanos, i Pérez de Vargas aturava en moments clau.

L’aparició d’Aleix (4 gols) en la segona part mantenia l’avantatge, tot i els sis gols totals de Jure Dolenec, però el resultat es va ajustar i el triomf espanyol no es va decidir fins al darrer minut. Entrerríos va obtenir la distinció de Millor Jugador del Partit i el conjunt espanyol es va classificar per a la seva tercera final d’Europeu consecutiva. Els de Jordi Ribera buscaran revalidar el títol, amb Croàcia com a rival, el diumenge a les 16.30 h. A més, per si el títol no és un premi suficient, el campió també obtindrà el bitllet directe per als Jocs Olímpics del proper estiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut