El grup continua creixent

El grup continua creixent

Cedric Sorhaindo, Dika Mem, Ludovic Fabregas i Lasse Andersson s’han reincorporat aquest dimecres als entrenaments, i els blaugranes ja s’exerciten amb nou efectius del primer equip

L’entrenament d’aquest dimecres ha comptat amb més cares noves, i a poc a poc el grup de treball va creixent amb els jugadors que van quedar eliminats de l’Europeu en la primera fase. I és que s’han reincorporat els francesos Cedric Sorhaindo, Dika Mem i Ludovic Fabregas, i el danès Lasse Andersson. Amb ells, el Barça ja treballa amb nou efectius del primer equip sota les ordres del segon entrenador, Fernando Barbeito, ja que Xavi Pascual es troba seguint la part final de l’Europeu.

La sessió, que ha combinat treball físic i de pista, l’han completat els jugadors del filial Alex Pascual, Mamadou Diocou, Albert Pujol, David Roca Diego Cadelo i el porter juvenil Roberto Domenech.

En acabar l’entrenament, Abel Serdio i Ludovic Fabregas han atès a Barça TV per valorar la dinàmica de treball d’aquests dies, abans de poder començar a preparar el retorn a la competició. Els blaugranes ja saben que el primer partit després de l’aturada serà el dimecres 5 de febrer, a les 20:30h, a la pista de l’Helvetia Anaitasuna.

Declaracions d’Abel Serdio:

“Estan sent dies tranquils. Fins al dia d’avui, que ja s’han incorporat els francesos i el Lasse, hem estat ajudant al filial en el que hem pogut”.

“Aquests dies fem que el podem perquè encara som pocs jugadors. No podem fer els entrenaments que fem habitualment”.

“Per sort a Espanya l’estic veient bastant bé. Tenim la il·lusió d’aconseguir medalla i sembla que ho faran pel joc que està desenvolupant. El rival més fort que veig és Noruega i crec que es trobaran en la final”.

Declaracions de Ludovic Fabregas:

“És un plaer tornar a entrenar a Barcelona, veure als meus companys i a la gent de l’staff. Ara toca treballar per estar preparats el mes de febrer”.

“Ha estat un mes una mica complicat amb la selecció, després vam tenir una setmana de descans i ara tornem a treballar aquí. Cal mirar endavant i pensar només en el Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut