Espanya i Croàcia ja són a les semifinals de l’Europeu

Espanya i Croàcia ja són a les semifinals de l’Europeu

El combinat de Jordi Ribera, amb quatre blaugranes, va superar a Bielorússia i es va sumar a la selecció croata de Cindric; Dolenec, amb Eslovènia, i Pálmarsson, amb Islàndia, apuren les opcions d’accedir també a la lluita per les medalles

La fase final de l’Europeu de seleccions va prenent forma, i ha confirmat ja un clar protagonisme blaugrana en les semifinals. A falta d’una jornada per al final de la Main Round, el grup 1 ja té adjudicades les dues places per a les semifinals, que seran per a Espanya i Croàcia. El combinat de Jordi Ribera, amb quatre blaugranes (Entrerríos, Pérez de Vargas, Ariño i Aleix) va assegurar-se la presència en els encreuaments finals gràcies a la sisena victòria en sis partits. Contra Bielorússia, els Hispanos es van imposar per 28-37 gràcies a una gran segona part.

L’altra plaça de semis en el grup 1 se la va adjudicar en l’anterior jornada la Croàcia de Luka Cindric. El central blaugrana i els seus companys, de totes maneres, també van sumar el sisè triomf contra la República Txeca (22-21). D’aquesta manera, Espanya i Croàcia s’enfrontaran en la darrera jornada (dimecres, 16:00h) amb la primera i segona posició de grup en joc (que decidirà els encreuaments amb el grup 2).

Pendents d’Eslovènia i Islàndia

En el grup 2 encara estan totes les opcions obertes, i dos blaugranes apuren les opcions de ser en les semifinals. Aquest dimarts es disputa la penúltima jornada de la Main Round, i tant Dolenec com Pálmarsson, amb Eslovènia i Islàndia respectivament, buscaran una victòria que els mantingui en la lluita. Els eslovens s’enfronten a Portugal, i en cas de victòria quedaria tot obert per a la darrera jornada, quan jugaran contra Noruega. Els noruecs, de fet, seran els propers rivals de la Islàndia de Pálmarsson. El blaugrana necessita guanyar aquest partit i el darrer contra Suècia, i esperar una combinació de resultats per accedir a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut