Retorn als entrenaments dels no internacionals

Retorn als entrenaments dels no internacionals

Víctor Tomàs, N’Guessan, Serdio, Möller i Mortensen, que ha començat a treballar amb el grup, han tornat a la feina en una sessió conjunta amb el filial

Amb 11 jugadors del Barça disputant l’Europeu de seleccions a Àustria, Noruega i Suècia, els no internacionals han tornat a la feina aquest dimarts en una sessió conjunta amb el filial. Víctor Tomàs, Timothey N’Guessan, Abel Serdio, Kevin Möller i Casper Mortensen, que ha començat a fer una part de l’entrenament amb el grup, s’han reincorporat d’aquesta manera a la rutina de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els no internacionals han completat una sessió que ha combinat treball físic i de pista, conjuntament amb els jugadors del filial, que preparen el proper partit de Lliga en la Divisió d’Honor Plata (dissabte contra l’Amenabar Zarautz a la CE Joan Gamper, 16.30 h).

Durant aquestes setmanes prèvies al retorn de la competició, l’activitat es distribuirà entre el treball de pista i la preparació física, a l’espera que es vagin reincorporant progressivament els jugadors internacionals.

Somriures i llàgrimes en l’Europeu

Mentre l’activitat s’ha reprès a Barcelona, els blaugranes que disputen l’Europeu de seleccions avancen amb sorts diverses. Els internacionals d’Espanya (Gonzalo, Entrerríos, Ariño i Aleix) i Luka Cindric, amb Croàcia, han sumat els sis punts possibles, i avancen a la Main Round amb dos punts. Per la seva banda, Pálmarsson i Dolenec, amb Islàndia i Eslovènia respectivament, tenen la plaça assegurada en la següent fase, però encara els resta un últim partit. La creu ha estat per als francesos (Sorhaindo, Mem i Fabregas), que amb dues derrotes contra Portugal i Noruega ja han quedat eliminats. Finalment, Lasse Andersson amb Dinamarca necessita guanyar el tercer partit davant Rússia i esperar una victòria d'Islàndia contra Hongria.

Els propers a incorporar-se als entrenaments, doncs, seran els internacionals francesos, que tornaran la setmana vinent al grup. Qui també s’incorporarà serà Thiagus Petrus, un cop finalitzi la concentració amb la selecció del Brasil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut