Barça - Bidasoa Irún: Campions de la Copa Asobal! (30-22)

Barça - Bidasoa Irún: Campions de la Copa Asobal! (30-22)

Els blaugranes han sumat el 15é trofeu després de superar el conjunt basc en una final de domini culer

El confeti és de color blaugrana! Els de Xavi Pascual no han donat opció al rival i s’han endut la Copa Asobal, la novena consecutiva (30-22). Un trofeu que ha arribat a les vitrines de la secció després d’una final, jugada al pavelló de Huerta del Rey, de corrent barcelonista. Tot i un breu inici dubtós, el Barça s’ha acabat imposant amb un excel·lent efectivitat del màxim golejador del partit, Dika Mem. 

Al principi, el camí cap a la victòria ha estat enrevessat. Perquè l’elenc basc ha presentat una defensa intensa. Progressivament, els de Xavi Pascual han trobat les escletxes per agafar embranzida en l’electrònic. L’efectivitat en el tir i l’electricitat dels contraatacs han permès als blaugranes construir un parcial de tres gols i, a partir d’aquí, provocar constants avantatges culers; el màxim de set. Mai amenaçats pel Bidasoa Irún.  

Corrent culer

Així doncs, el Barça ha sabut imposar la seva lògica. Amb Dika Mem i Aleix Gómez portant la batuta anotadora s’ha arribat al respir del descans amb un 16-10. I és que després d’un inici de recelosa tremolor, els culers han trobat el somriure al joc amb una notable millora en atac i en defensa, escudada per les intervencions de Möller.  

Amb la tornada a la pista, el Barça ha continuat imposant el seu corrent. En cap moment, el Bidasoa Irún, més erràtic amb la pilota a la mà, s’ha pogut endinsar en la final. El matx ha continuat caminant al ritme de la coralitat barcelonista. Solidaris en la faceta defensiva i generosos en la parcel·la ofensiva, els de Xavi Pascual han controlat els dígits de l’electrònic.

El tron és barcelonista

Amb Ariño i Cindric afegint-se a la voracitat golejadora de Mem i Aleix Gómez, el confeti blaugrana ja s’ha començat a preparar. La diferència de deu gols quan faltaven deu minuts, ha reafirmat l’autoritat del Barça en aquesta final. Un matx de color blaugrana fins al xiulet final. D’aquesta manera, la victòria (30-22) i el títol de Copa Asobal, el quinzè, han recaigut en poder del Barça. Un conjunt que acumula un nou triomf i un altre trofeu a les vitrines.  

FITXA DEL PARTIT

Barça, 30 
Bidasoa Irún, 22

Barça: Kevin Möller (-), Víctor Tomàs (2), Ariño (4), Mem (7), Luka Cindric (4), Pálmarsson (-) i Fabregas (2) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Petrus (-), Andersson (-), N’Guessan (2), Entrerríos (-), Dolenec (1), Sorhaindo (2), Aleix Gómez (5) i Alex Pascual (1). 
Bidasoa Irún: Rangel (-), Serrano (3), Odriozola (3), Da Silva (-), Tesoriere (-), Cavero (1) i Crowley (-) -set inicial- Ledo (-), Azkue (3), Renaud (3), Orbovic (1), Zabala (1), Esteban Joquín Salinas (2), Rodrigo Alonso Salinas (3), De la Salud (2). 

Parcials: 1-2; 4-4; 7-5; 9-6; 13-8; 16-10 // 17-12; 20-13; 23-15; 25-16; 28-18; 30-22

Àrbitres: Óscar Raluy i Ángel Sabroso.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut