Barça – Bidasoa Irún: Reedició de final en la Copa Asobal

Barça – Bidasoa Irún: Reedició de final en la Copa Asobal

(17:00 hores, Esport3/LaLigaSportsTV) Culers i bascos s’enfronten al pavelló de Huerta del Rey en l’últim partit de l’any després de superar els seus respectius rivals a les semifinals

El Barça i el Bidasoa Irún es donen cita aquest diumenge (17 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) al pavelló de Huerta del Rey amb el títol de la Copa Asobal en joc. Exactament igual que ho van fer la temporada passada. Culers i bascos van superar els seus respectius rivals en les semifinals i buscaran aixecar el trofeu al cel de Valladolid. El conjunt de Xavi Pascual va ser el primer en assegurar la seva presència en la final en imposar-se a l’Abanca Ademar León per 39-30. Una estona més tard era el Bidasoa Irún qui aconseguia el bitllet, tot i necessitar la pròrroga per superar a l’equip amfitrió, el Recoletas Atl. Valladolid (30-33).

Com ara fa un any, Barça i Bidasoa lluitaran pel títol de Copa. En aquella ocasió els blaugranes es van endur la victòria, però el conjunt basc tornarà a oferir una resistència ferotge. I és que l’equip dirigit per Jacobo Cuétara és tercer a la classificació de la Lliga, amb 24 punts de 30 possibles, i va acabar primer del grup C de la Lliga de Campions.

Abans de la final, Xavi Pascual, que ha mostrat màxima confiança en el seu equip, ha comentat que "el Bidasoa és un equip de Champions, i això demostra el nivell que ens exigirà". Sobre el rival en la final, el tècnic blaugrana comentava: "Porten dues temporades extraordinàries, és un equip que juga bé i amb un model de joc molt clar". "Estic convençut que serà una final molt dura", afegia.

Guanyar per tancar l’any

El conjunt blaugrana buscarà en aquesta final el novè títol consecutiu en la competició, que seria el 15è en 30 edicions disputades. A més, el Barça vol tancar l’any amb el quart títol de la temporada, després d’haver guanyat la Supercopa de Catalunya, la Super Globe i la Supercopa d’Espanya just en l’inici de curs.

Tots dos equips ja s’han enfrontat aquesta temporada en la segona jornada de la Lliga Asobal. Era el mes de setembre, i el Barça es va imposar a Artaleku per un ajustat 23-26. Ha passat molt temps, i tots dos equips han evolucionat des d’aleshores gràcies a bons resultats i bones sensacions de joc. Amb estils diferents, tots dos equips buscaran un mateix objectiu: aixecar la Copa Asobal al pavelló Huerta del Rey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut