Barça - Ademar León: A la final amb autoritat (39-30)

Els homes de Xavi Pascual guanyen amb contundència a les semifinals de la Copa Asobal i diumenge disputaran la gran final

Gran victòria blaugrana davant l’Ademar León (39-30) a les semifinals de la Copa Asobal que permet als de Xavi Pascual accedir a la gran final de diumenge. Els culers no han donat opció al conjunt lleonès i han aconseguit una victòria molt treballada a Valladolid, amb una bona actuació de tot l’equip.

Domini inicial

Els blaugrana han sortit per totes i així ho han reflectit ràpidament al marcador. Un parcial inicial de 5-1 amb doblets de Dika Mem i Entrerríos ha situat als de Xavi Pascual per davant del marcador, un avantatge que ja no perdrien en tot el partit. Tot i així, els lleonesos han intentat reaccionar amb un bon parcial de 0-3, ràpidament trencat amb un bon gol d’Aleix Gómez, sumat a un doblet de Fabregas i amb Ariño també molt endollat des de l’extrem.

A poc a poc, els culers han seguit augmentant la diferència al marcador (ha arribat a ser de +6 a la primera part) i un últim gol de Sorhaindo, ha permès al Barça marxar al descans +5 per sobre de l’Ademar León, amb 22-17 a l’electrònic.

Sentència blaugrana a la segona

Tot i que l’Ademar León s’ha ficat dins del matx amb un parcial inicial de 0-2 (22-19), un parcial de 6-3, amb tres gols de Cindric, han tornat a situar al Barça a +6 (28-22), una distància ja insalvable. El partit ha seguit amb un ritme trepidant, amb els de Manolo Cadenas sense rendir-se i provocant un intercanvi de cops constant entre tots dos equips.

Malgrat la insistència lleonesa, el Barça no ha donat opció a la remuntada i ha seguit ampliant l’avantatge per acabar guanyant amb autoritat de nou gols (39-30). Amb tres títols ja a la butxaca aquesta temporada (Supercopa de Catalunya, Super Globe i Supercopa d’Espanya), els barcelonistes buscarà el quart a la final de diumenge (17.00 hores) contra el guanyador del Recoletas Atl. Valladolid i el Bidasoa Irún.

Barça, 39
Ademar León, 30

Barça: Møller (-), Entrerríos (4), Ariño (4), N'Guessan (-), Aleix Gómez (4), Dika Mem (6) i Fabregas (6) -set inicial-. Pérez de Vargas (-), V. Tomás (1), Sorhaindo (2), Andersson (2), Thiagus Petrus (1), Dolenec (2), Cindric (6), Palmarsson (1).
Ademar León: Patotsky (1), Marchán (1), Mario López (2), Carou (3), David Fernández (8), Jaime Fernández (1), Mosic (2) -set inicial-. Lucin (3), Feutchmann (1), Carrillo (3), Juanjo Fernández (3), Pérez Arce (2), Slavic (-).
Parcials: 5-1 / 8-5 / 13-8 / 15-12 / 19-14 / 22-17 (descans) 24-21 / 28-22 / 30-24 / 33-26 / 36-30 / 39-30 (final)
Àrbitres: Moyano Prieto i Merino Mori.