Barça – Abanca Ademar León: Un últim esforç a Valladolid

Barça – Abanca Ademar León: Un últim esforç a Valladolid

(19:00 hores, Esport3) Els blaugranes disputen la primera semifinal de la Copa Asobal al pavelló Huerta del Rey; en joc hi ha el primer bitllet per a la final del diumenge

La temporada va començar el 2 d’agost, i quatre mesos després és a punt de fer un punt i seguit. Aquest cap de setmana es disputa la 30a Copa Asobal, la competició que tanca l’any abans de l’aturada per les festes de Nadal i per l’Europeu de seleccions. El pavelló de Huerta del Rey, a Valladolid, acull una competició que es decideix en 24 hores i que obrirà el Barça aquest dissabte amb la disputa de la semifinal contra l’Abanca Ademar León (19 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV).

Amb tres títols ja a la butxaca (Supercopa de Catalunya, Super Globe i Supercopa d’Espanya), el Barça buscarà a Valladolid el quart. Per aconseguir-ho haurà de superar primer al segon classificat de la Lliga, l’Ademar entrenat per Manolo Cadenas. En la roda de premsa prèvia, Xavi Pascual va repetir que no es podia mirar més enllà d’aquest partit –“en aquestes competicions no hi ha quarts de finals o semifinals; és una final rere final”, deia-, i insistia en estar alerta. Tot i assumir el paper de rival a batre, el tècnic blaugrana advertia que l’Ademar serà un rival molt complicat.

Un precedent que no és referència

L’últim precedent entre el Barça i l’Ademar és ben proper, ja que fa només tres setmanes es van enfrontar a Lleó en la jornada 12 de la Lliga Asobal. Aleshores el Barça es va imposar per 28-35, però Xavi Pascual creu que serà un partit absolutament diferent –“són dues competicions diferents, i ells probablement correran més riscos”-. Aquell, de fet, és un dels dos únics partits que els lleonesos han perdut aquesta temporada.

El Barça, que va arribar a Valladolid el dijous directament després de guanyar a Puente Genil en la darrera jornada de la primera volta de la Lliga (27-33), va completar dos entrenaments a Huerta del Rey (dijous i divendres). Xavi Pascual disposa de tota la plantilla a excepció de Casper Mortensen (lesionat de llarga durada), i abans del partit haurà d’escollir els 16 convocats.

En el Barça – Ademar León hi haurà en joc el primer bitllet per a la gran final del diumenge (17h). La segona plaça se la disputaran el Recoletas Atl. Valladolid, l’equip amfitrió, i el Bidasoa Irún a les 21 hores. Tots els partits es podran seguir en directe a Esport3 i a l’app de LaLigaSportsTV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut