Puente Genil – Barça: Ple de triomfs per tancar la primera volta (27-33)

Aleix Gómez, amb set gols, ha estat el màxim anotador de l’últim partit abans de la disputa de la Copa Asobal

Victòria d'ofici del Barça a la Lliga Asobal... i ja en van quinze en total. Els de Xavi Pascual han aconseguit tancar la primera volta de la competició domèstica amb un ple de victòries, després de derrotar Ángel-Ximénez Avia Puente Genil (27-33). Un test que arriba just abans de la disputa de la Copa Asobal, que es jugarà el proper cap de setmana a Valladolid.

Sense Víctor Tomàs i Palmarsson, que han descansat, però amb el retorn d’Aitor Ariño un cop recuperat de les seves molèsties, Aleix Gómez ha estat el màxim golejador del duel. Partit que el Barça ha dominat pràcticament des del primer moment, i que ja ho ha fet en l’electrònic fins al final malgrat uns minuts de dificultats i cansament després del descans.

El Barça s’enlaira ràpid

Un inici igualat ha facilitat que l’equip local hagi aconseguit el 4-2 (min 7), però una accelerada blaugrana ja ha permès passar a tenir la iniciativa en el marcador (4-6, min 10). El Puente Genil, que ha intentat mantenir el ritme, ha vist com el Barça ha mostrat la seva superioritat i ha posat la directa cap al triomf (8-14, min 20).

Els cinc gols d’Aleix Gómez o els quatre d’Àlex Pascual en el primer temps han ajudat a que els blaugrana marxessin al descans amb un avantatge còmode (13-21, min 30). Diferència que finalment ha resultat ser important, perquè després del pas pels vestidors el Barça només ha pogut fer un gol en 10 minuts, 8 en 23 minuts (24-29).

En aquest moment, les aturades de Möller i els gols en moments clau han evitat que els locals poguessin retallar més gols. Malgrat tot, el triomf no ha perillat i la primera volta s’ha pogut tancar amb un 15 de 15.

LA FITXA

Ángel-Ximénez Avia Puente Genil, 27

Barça, 33

Puente Genil: Alvaro De Hita, Juan Castro, Javier García, Xavi Tua, Ruslan Dashko, Victor Alonso, David Estepa –set inicial- Admir Ahmetasevic (ps), Márcio Da Silva Maildo, José Antonio Consuegra, Jose Cuenca, Srdjan Mijatovic, Nuno Gonçalves.

Barça: Möller, Andersson, Aleix Gómez, Thiagus Petrus, Dika Mem, Àlex Pascual, Fabregas –set inicial- Pérez de Vargas (ps), Entrerríos, Sorhaindo, Ariño, Abel Serdio, N’Guessan, Dolenec, Diocou.

Parcials: 2-2, 4-5, 7-11, 8-14, 11-18, 13-21 (descans), 15-21, 17-23, 18-27, 22-28, 24-30, 27-33 (final).

Àrbitres: Alberto García Rodríguez, José Manuel Iniesta Castillo.