Trobada d’Entrerríos i Serdio al Centre Asturià de Barcelona

Trobada d’Entrerríos i Serdio al Centre Asturià de Barcelona

Els dos jugadors del Barça, que representen dues generacions d’èxit de l’handbol asturià, reviuen els seus orígens plegats

Al Barça hi ha dos jugadors que tenen moltes coses en comú excepte els anys d’experiència. Un esport, una terra d’origen i un pas previ al Barça, però una trajectòria oposada. Un acumula deu anys vestint de blaugrana i apura l’última temporada en actiu, mentre que l’altre viu el seu primer any al Palau Blaugrana.

El Raúl Entrerríos i l’Abel Serdio van néixer a Astúries -a Gijón i Avilés, respectivament-, van començar a jugar a handbol a la seva terra i després van passar per Valladolid -Entrerríos va jugar abans a Lleó- per seguir creixent com a jugadors abans de fer el gran salt al Barça. Tots dos es van trobar al Centre Asturià de Barcelona, on van ser rebuts per l’Enrique i el Luis, els seus responsables. Allà van poder reviure algunes coses de la seva terra al costat de casa, i van fer un repàs a les trajectòries i als seus orígens.

Tots dos han connectat des del primer moment, probablement gràcies a les seves arrels, i Entrerríos no dubta a donar consells a Serdio des de l’experiència d’un jugador que ho ha guanyat tot i que s’ha guanyat el respecte de tot el món de l’handbol. Serdio, per la seva banda, no dubta a assenyalar a en Raúl com un dels seus referents i una persona clau en la seva integració a Barcelona.

El proper cap de setmana, a més, tots dos viuran una Copa Asobal especial perquè es disputarà a Valladolid. Serdio va arribar aquest estiu al Barça procedent del club val·lisoletà, mentre que Entrerríos hi va jugar durant tres temporades (2007-2010) abans de fitxar pel Barça. A més, per al ‘9’ del Barça seran els últims partits a Huerta del Rey amb la samarreta blaugrana abans de la seva retirada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut