Barça – BM Benidorm: Comiat del Palau fins l’any vinent

Barça – BM Benidorm: Comiat del Palau fins l’any vinent

(21:30 hores, Barça TV) Els blaugranes disputen l’últim partit de l’any a casa 48 hores després de guanyar a Conca i amb la Copa Asobal en l’horitzó

L’handbol baixarà el teló de l’any 2019 al Palau Blaugrana aquest divendres. El Barça disputa l’últim partit de l’any a casa amb la visita del BM Benidorm en la jornada 14 de la Lliga Asobal. El líder de la competició tornarà a la pista només 48 hores després de guanyar a la pista del Liberbank Cuenca (28-39).

El Barça afrontarà el partit sense haver pogut fer cap entrenament previ, ja que l’equip va arribar a Barcelona el dijous de matinada, i Xavi Pascual va donar el dia de descans a la plantilla. Els blaugranes mantenen les baixes per lesió d’Aitor Ariño, amb una subluxació a l’articulació escapulo-humeral esquerra, i de Luka Cindric, amb un esquinç de primer grau del lligament lateral intern del genoll dret.

El partit enfrontarà al líder invicte de la competició amb un Benidorm instal·lat en la part baixa de la classificació-és 13è amb 9 punts- i necessitat de sumar per allunyar-se del perill. El proper rival del Barça ha sumat només un punt dels últims 12 en joc. El Barça, per la seva banda, va certificar en la darrera jornada la seva presència en la Copa Asobal que es disputarà els propers dies 14 i 15 a Valladolid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut