Acord per a la incorporació de Blaz Janc

Acord per a la incorporació de Blaz Janc

L’extrem eslovè de 23 anys, que ha jugat les darreres tres temporades al Vive Kielce, serà blaugrana a partir de l’1 de juliol del 2020 i signarà un contracte per a les properes quatre temporades

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Blaz Janc per a la seva incorporació al Barça d’handbol a partir de la propera temporada. L’extrem dret eslovè, que va fer 23 anys el 20 de novembre passat, prové del Vive Kielce i signarà un contracte que el vincularà al Club per a les properes quatre temporades, fins a la fi del curs 2023/24. Janc, que ha jugat les tres darreres temporades al Kielce polonès, mesura 1,85 m i pesa 85 kg.

Present i futur

Tot i la seva joventut, Blaz Janc compta amb una llarga trajectòria, i està consolidat com un dels grans talents de l’handbol europeu. Format al Celje Pivovarna eslovè, va debutar a l’EHF Champions League amb només 15 anys la temporada 2012/13. A l’equip del seu país va acumular experiència a Europa, amb 67 i 77 gols a la Lliga de Campions en els dos darrers anys, fins que l’any 2017 va fer el salt al Kielce polonès.

Amb l’equip dígit per Talant Dujshebaev ha guanyat de moment dues lligues poloneses i dues copes, i hi va coincidir una temporada amb Luka Cindric, amb qui es retrobarà a Barcelona la temporada vinent. La temporada passada va disputar la Final Four de Colònia, i es va enfrontar al Barça en el partit pel 3r i 4t lloc. Amb la selecció eslovena, Janc va disputar els Jocs Olímpics del 2016 (encara amb 19 anys) i va guanyar la medalla de bronze en el Mundial 2017 al costat del també blaugrana Jure Dolenec.

A més del seu talent, Janc aporta polivalència a la banda dreta, ja que les seves condicions li permeten actuar tant a l'extrem -la seva posició natural-, com de lateral.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut