El Barça trenca el fortí parisenc

El Barça trenca el fortí parisenc

Feia cinc anys i 41 partits que el PSG no perdia com a local en la Champions League, fins que els blaugranes s’hi van imposar aquest diumenge per 32-35 en un autèntic partidàs d’handbol

De la mateixa manera que el Barça ha convertit el Palau Blaugrana en un autèntic fortí inexpugnable a Europa, el PSG ho havia fet amb el Stade Pierre de Coubertin i el Halle Carpentier. Feia cinc anys que el conjunt francès no perdia cap partit de la Champions League com a local a cap de les dues pistes on juga, fins que aquest diumenge hi va arribar un Barça demolidor.

Els blaugranes es van imposar en un Pierre de Coubertin ple a vessar, on ningú hi havia guanyat a Europa des que ho fes el THW Kiel el 16 de novembre del 2014. Des d’aleshores, 41 partits sense conèixer la derrota de manera consecutiva. Una ratxa que es va trencar aquest diumenge amb la gran victòria del Barça per 32-35 que situa al conjunt de Xavi Pascual al capdavant del grup A de Champions.

En el global de totes les competicions, la ratxa del PSG com a local s’ampliava a 56 partits, i situava l’última derrota en el 8 de juny del 2017. Aquell dia els parisencs van perdre un partit de la Lidl Starligue contra el Nantes, i no havien conegut la derrota a casa fins aquest 1 de desembre del 2019.

Una victòria que provoca que el Barça marxi a l’aturada de la competició amb 18 punts, en solitari al capdavant del grup A, i que el PSG ara sigui tercer de grup (16) per darrere del MOL-Pick Szeged (17). Els blaugranes encadenen ja nou victòries consecutives a la màxima competició europea, i en el mes de febrer disputaran els últims quatre partits per intentar confirmar la primera posició que els classificaria directament per als quarts de final.

Més enllà de l’escenari on es va produir el triomf, després del partit Xavi Pascual va afirmar que “guanyar contra el PSG sempre té molt valor”. A més, va afegir que “és una victòria de prestigi, però només són dos punts i queda molta feina per fer”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut